تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۰
کد خبر: ۷۵۸۶۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس شورای اسلامی شهر آبادان تاکید کرد:
لزوم برون‌سپاری امور شهری آبادان به بخش خصوصی
رئیس شورای اسلامی شهر آبادان بر لزوم برون سپاری امور شهری به بخش خصوصی تاکید کرد.

حمید حنظل عیدانی ظهر امروز در جلسه هماهنگی شورای اسلامی شهرستان آبادان که در محل بخشداری اروندکنار برگزار شد، اظهار کرد: انجام این کار سبب چابک‌تر شدن شهرداری‌ها و رسیدگی بهتر و مطلوب‌تر به مشکلات و مسائل می‌شود ضمن آنکه میزان خدمات‌رسانی به شهروندان را نیز بیشتر و مطلوب‌تر می‌کند.

وی افزود: البته موانع و گیرهایی وجود دارد که هنوز نتوانسته‌ایم به نحو مطلوبی در بحث برون‌سپاری عمل کنیم.

وی با بیان اینکه باید نیازهای هر شهر پس از شناسایی و جمع‌بندی به برنامه تبدیل شود، اظهار کرد: متاسفانه برنامه مشترکی میان شوراهای شهرستان وجود ندارد، مرز ارائه برنامه کامل نیست و باید برای آن راهکار ارائه شود.

وی تصریح کرد: اگر از صفر تا صد نیاز‌ها مشخص شود آنگاه می‌توانیم با اقدام در جهت رفع آن‌ها در سطح دومی از نیاز‌ها کار کنیم.

وی یادآور شد: جلسات شورا باید دستور کار داشته باشند تا بر اساس آن کارکرد و خروجی این جلسات برای مردم ثمربخش باشد.

رئیس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه شورای شهرستان آبادان تاکنون خروجی خوبی برای شهرستان نداشته است، جا دارد رئیس شورای شهرستان آبادان در این خصوص اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی کند که از طریق نماینده خود در شوراهای استان چه کاری را پیگیری و به نتیجه رسانده‌ایم.

عیدانی با تاکید بر حفظ وحدت و همگرای میان شوراهای شهرستان گفت: باید بتوانیم در یک ارتباط نزدیک‌تر با یکدیگر ضمن ارائه و معرفی برنامه‌ها در جهت بهبود وضعیت شهر‌ها و روستاهای خود بکوشیم.

وی افزود: در شورای اسلامی شهر آبادان بسیاری از مشکلات را هنوز نتوانسته‌ایم حل کنیم، مشکلات فراوانی وجود دارد که می‌توانیم به صورت ریشه‌ای آن را حل کنیم آب فاضلاب و غیره اما به نوبه خود از عملکرد خود راضی نیستم.

وی اظهار کرد: عمده خواسته مردم تامین حداقل‌ها است اما در بسیاری از موارد در تامین همین حداقل‌های مورد نیاز مردم هم درمانده‌ایم.

وی تصریح کرد: روزانه تماس‌های زیادی در خصوص مسائل مختلف با شورای شهر گرفته می‌شود که باید مورد بررسی و رفع شوند.

وی یادآور شد: شهر اروندکنار کمبودهای فراوانی دارد، مظلومیت این شهر و مردمانش از نخل‌های سر بریده‌اش که در بدو ورود چشم هر بیننده‌ای را آزار می‌دهد قابل لمس و مشاهده است.

وی ادامه داد: مردم اروندکنار می‌توانند با کاشت پاجوش در کنار این نخل‌های سوخته بار دیگر سرسبزی، شادابی و رونق را به منطقه خود بازگردانند، اگر نگاه بر حفظ آثار جنگی است آن را می‌شود به شیوه‌ای دیگر به انجام رساند.

رئیس شورای اسلامی شهر آبادان ابراز امیدواری کرد تا با توجه به کمبودهای فراوان و سختی‌هایی که مردم اروند کنار متحمل هستند بتوان از طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری سهم خوبی را به مردم این منطقه مرزی اختصاص داد.

عیدانی گفت: زمینه‌های بسیاری برای کار در عرصه خدمات‌رسانی به مردم وجود دارد، اما برنامه‌ریزی‌ها نباید بر اساس استفاده از منابع شهرداری‌ها و دولت انجام شود چون اعتبارات این بخش‌ها محدود و مشکلات فراوان هستند.

وی افزود: راهکار آبادی شهرستان مشارکت بخش خصوصی و آماده‌سازی بسترهای کار و سرمایه‌گذاری برای استقبال از سرمایه‌گذاران است.

وی اظهار کرد: بسترهای کار فراوانی در شهر آبادان برای ورود به بخش خصوصی وجود دارد و تاکنون بیش از 20 سرمایه‌گذار در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند.

* شهرداری اروندکنار سازمانی رو به ورشکستگی است

شهردار اروندکنار این سازمان را سازمانی رو به ورشکستگی معرفی کرد.

یوسف دریس ظهر امروز در جلسه هماهنگی شورای اسلامی شهرستان آبادان که در محل بخشداری اروندکنار برگزار شد، اظهار کرد: میزان اعتبارات تخصیص یافته با حجم مشکلات موجود در این شهر همخوانی و توازن ندارد و این مسئله مشکلات عدیده‌ای را برای ما به وجود آورده است.

وی افزود: هرچند که اقدامات و کارهای خوبی در زمینه عمران و خدمات‌رسانی شهری با صرف اعتبارات عمرانی و جاری در شهر انجام شد اما این اقدامات در مقایسه با مشکلات ریز و درشتی که در این منطقه وجود دارد قابل قیاس نیست.

وی اظهار کرد: اگر برای رفع مشکلات این شهر چاره‌اندیشی و برنامه‌ریزی‌هایی با قابلیت اجرا اندیشیده نشود در آینده‌ای نه چندان دور مشکلات این شهر بیشتر بروز می‌کنند.

وی تصریح کرد: ضروری است تا مسئولان حوزه‌های مختلف به اروندکنار بیایند و جوابگوی مردم باشند.

شهردار اروندکنار گفت: حداقل انتظار مردم برخورداری از امکانات اولیه است که متاسفانه ما از داشتن این حداقل‌ها نیز بی‌بهره‌ایم.

دریس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش میزان پرداختی مردم به تامین اجتماعی برای صدور پروانه ساختمان افزود: این امر سبب بی‌رغبتی مردم برای دریافت اسناد مالکیت شده است به نحوی که از ابتدای امسال تاکنون تنها 9 پروانه ساخت صادر کرده‌ایم.

وی اظهار کرد: مردم برای گریز از پرداخت این عوارض سنگین از گرفتن اسناد خود خودداری می‌کنند.

وی همچنین بر لزوم داشتن یک مرکز آتش‌نشانی و تجهیزات لازم در شهر اروندکنار تاکید کرد.

وی با بیان اینکه یادمان والفجر هشت آبروی شهرستان است، تصریح کرد: افزایش سطح خدمات‌رسانی به زائران و بهبود آن نیاز به همکاری و حمایت همه جانبه دستگاه‌های اجرایی دارد.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار