مدیرکل بحران استانداری خوزستان گفت:با برگزاری مانورهای مختلف در خوزستان تیمهای امداد و نجات، اورژانس و حتی پرسنل بیمارستان باید نحوه برخورد و پذیرش آسیب دیدگان را بدانند.
هاشم بالدی اظهار کرد: در گذشته تعریف مدیریت بحران فقط شامل حوادث غیر مترقبه بود ولی اکنون عوامل انسان ساز مانند عوامل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی نیز در وقوع بحران تأثیر گذار هستند.
وی با بیان اینکه برای افزایش کارایی عوامل بحران به دو دسته نظامی و غیر نظامی تقسیم بندی شدند، گفت: در مسائلی که جنبه نظامی دارند پدافند غیر عامل و در رخدادهای طبیعی مانند سیل، زلزله و خشکسالی مدیریت بحران استانداری ورود پیدا میکند.
مدیرکل بحران استانداری خوزستان افزود: عواملی که منجر به ضربه زدن به زیر ساختها و ایجاد مشکلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی که به زندگی قسمتی از افراد جامعه آسیب میزند، بحران میگویند.
وی با بیان اینکه بلافاصله پس از رخداد یک حادثه باید مدیریت بحران شهرستان به ریاست فرماندار برگزار شود، عنوان کرد: در این جلسه باید عوامل مشخص شود که حادثه بزرگ نمایی یا کوچک شمرده نشود.
بالدی بیان کرد: با این کار میتوانیم نیروهای کمکی ازشهرستانهای همسایه و یا حتی از استانهای اطراف را جهت جلوگیری از مشکلات بزرگتر و رفع مشکلات موجود اعزام کنیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مزایای تشکیل کمیته بحران مدیریت یکپارچه در حوادث است، گفت: در این گونه حوادث وظایف تقسیم بندی میشود که میتواند جلوی بسیاری از عواقب بحران را بگیرد.
مدیرکل بحران استانداری خوزستان افزود: آمادگی در برابر بحران، مقابله با بحران، بازسازی منطقه بحران زده و برقراری امنیت منطقه 4 اصل مهم در مواقع بحرانی است که باید به آنها توجه شود.
وی در پاسخ به این پرسش که برای تحقق این 4 اصل چه اقداماتی صورت گرفته، اظهار کرد: مسئله آمادگی باید با آموزش برطرف شود که در این رابطه اطلاع رسانی از طریق صدا و سیما و همکاری با آموزش و پرورش با پخش، کتابچه، مقاله و برنامههای آموزشی منظم در حال انجام است.
بالدی عنوان کرد: پس از وقوع بحران مهمترین خواسته مردم امنیت است که باید همه نیروهای نظامی و انتظامی به همراه ارگانهای مختلف در موضوع ورود پیدا کنند.
وی برگزاری مانورهای مختلف را یکی از راههای شناخت آمادگی افراد دانست و بیان کرد: در این مانورها تیمهای امداد و نجات، اورژانس و حتی پرسنل بیمارستان باید نحوه برخورد و پذیرش آسیب دیدگان را بدانند.