تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۷۴۸۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون وزیر بهداشت:
35درصد هزینه دارویی مربوط به بیماران خاص است
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 35 درصد هزینه دارویی مربوط به بیماران خاص و صعب العلاج است.

رسول دیناروند پنجشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه یک روزه تدوین دارونامه بیمارستانی در اهواز اظهارکرد: بیش از 24 هزار میلیارد ریال برای این بیماران هزینه می شود و وزارت بهداشت توجه خود را برای کمک به این قشر از جامعه متمرکز کرده است.

وی افزود: متاسفانه در سال 91 و نیمه نخست سال 92 با کمبود داروی مورد نیاز مردم روبه رو بودیم که خوشبختانه این بحران در نیمه سال 92 فروکش کرد.

وی گفت:نمی توان گفت که همه مشکلات برطرف شده، اما از دغدغه مردم کاسته شده،و دارو به اندازه کافی در دسترس بیماران هست.

رییس سازمان غذای و داروی کشور افزود: وضعیت دارویی در کشور به یک آرامش نسبی رسیده و با برنامه ریزی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو قصد داریم سال آینده پرداختی از جیب مردم را، بسیار کمتر کنیم.

وی در ادامه با اشاره به طرح تحول در نظام سلامت گفت: با اجرای گام سوم این طرح از هزینه های اضافی جلوگیری می شود.

دیناروند با اشاره به اینکه امنیت درمان باید با قوت بیشتری دنبال شود اظهارکرد: امنیت درمان شامل تامین ابزار مورد نیاز پزشک یعنی دارو است که باید بدون دغدغه در اختیار پزشکان و مردم باشد.

رییس شورای عالی نظام پزشکی کشور و رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت با هدف گذاری تحقق عدالت در سلامت از 15 اردیبهشت امسال در کشور آغاز شد گفت:مرحله سوم این طرح مربوط به ابلاغ کتاب ارزش های نسبی خدمات و بسته نظارتی برای آن است که خدمات پزشکی سامان دهی شود.

دکتر اسماعیل ایدنی افزود: تدوین دارونامه بیمارستانی باعث نظم دهی در تجویز شده، و از تجویز بی رویه دارو جلوگیری می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: بیش از 50 درصد داروی مصرفی کشور در بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه های علوم پزشکی کشور مصرف می شود که تاکنون به اندازه کافی به آن توجه نشده است.

دکتر بهزاد شریف مخمل زاده با اشاره به اینکه یکی از برکات اجرای طرح تحول در نظام سلامت اهتمام به هزینه کرد و تجویز دارو در بیمارستان های دانشگاهی است ادامه داد: در دانشگاه علوم پزشکی اهواز، داشبورد دارویی برنامه HIS طراحی شده که با استفاده از آن و با تدوین صحیح دارونامه بیمارستان ها و دستور العمل های تجویز داروهای خاص می توان از هزینه کرد علمی داروها اطمینان حاصل کرد.

وی افزود:برگزاری کارگاه تدوین دارونامه (فارماکوپه) توسط اساتید می تواند روسا، مدیران و مسوولان فنی بیمارستان ها را در رسیدن به اهداف فوق آموزش دهد.
:
:
:
آخرین اخبار