تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۷۴۷۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرپرست شهرداری شادگان:

شهرداری شادگان از کمبود اعتبارات مالی رنج می‌برد

سرپرست شهرداری شادگان گفت: شهرداری شادگان از مشکلات عدیده‌ای از جمله کمبود اعتبارات مالی رنج می‌برد.

حسن مزبانی‌پور امروز اظهار داشت: در برنامه‌ریزی‌های چند ماهه‌ای که دارم قطعا به نتیجه مناسبی در حل مشکلات پیش آمده برای کارگران شهرداری شادگان می‌رسیم و این وقفه عمرانی، خدماتی و بهداشتی در ماه‌های آینده جبران می‌شود.

وی تاکید کرد: دستگاهی موفق است که در مدیریت نیروی انسانی خود برنامه‌های مناسبی داشته باشد و عدم‌ پرداخت حقوق به کارمندان و یا کارگران آن با تأخیر چند ماهه صورت نگیرد که در نتیجه آن کارگران دست به اعتراض بزنند.

سرپرست شهرداری شادگان در رابطه با انتخاب خود از سوی شورای شهر به این سمت نیز تصریح کرد: سابقه حضور در شهرداری را به عنوان سرپرست در کارنامه خود دارم که در حدود پنج ماه در این نهاد فعالیت کردم و اعتماد اعضای شورای به من سبب شد تا دوباره برای خدمت و این بار با عنوان سرپرست شهردار از من دعوت شود.

مزبانی‌پور عنوان کرد: تصمیم شورا در برکناری شهردار سابق به علت اختلافات بر سر پروژه‌های عمرانی و اعتراض کارگران بود که ادامه این اختلافات و اعتراضات به برکناری شهردار منجر شد.

وی بیان کرد: این پست را در شرایطی گرفتم که شهرداری شادگان از مشکلات عدیده‌ای از جمله کمبود اعتبارات مالی رنج می‌برد ولی همت ما هر چه زودتر آنها را با برنامه‌های کارآمد حل می‌کند.

سرپرست شهرداری شادگان در ادامه خاطر نشان کرد: دیگر وقت حرف زدن و دادن وعده نیست و ما می‌خواهیم با یک رویکرد عملی به سمت جلو حرکت و مشکلات نیروی انسانی و مردم شهرستان را حل کنیم.

مزبانی‌پور در پایان گفت: رمز موفقیت مدیریت شهری، افزایش میزان رضایتمندی و مشارکت همه‌جانبه مردم در مسائل شهری است و با اجرای مدیریت هماهنگ شهری در عرصه‌های مختلف عمرانی، خدماتی، فضای سبز، زیباسازی و … شاهد تحولات چشمگیری خواهیم بود.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار