رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول از اجرای پایش طرح آموزشی «محیطیار» در شهرستان خبر داد.
فرهاد قلینژاد امروز اظهار کرد: پس از اجرای طرح آموزشی محیطیار در دزفول و انتخاب محیط یاران در مدارس شهرستان، برنامه پایش طرح آموزشی محیطیار در سطح مدارس دزفول آغاز شده است.
وی اضافه کرد: برنامه پایش فاز نخست طرح محیطیار در دزفول در راستای ادامه برنامههای آموزشی طرح مذکور در مدارس هدف آغاز، که در این برنامه اجرای فاز اول طرح توسط کارشناسان و مربیان با بازدید از مدارس هدف، جمعآوری آثار هنری محیط یاران، ارائه کتابهای محیط زیستی و ... مورد پایش و ارزیابی قرار میگیرد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول خاطرنشان کرد: هدف از این پایش برنامهریزی لازم برای اجرای فاز دوم طرح آموزشی محیطیار در سطح شهرستان دزفول خواهد بود.
فاز اول طرح آموزشی محیط یار در سال تحصیلی 93 ـ 92 در سطح، مدارس مقطع ابتدایی دزفول اجرا و 3 هزار دانشآموز و 250 محیطیار انتخاب شده است.