تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۰
کد خبر: ۷۴۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تاسیسات فاضلاب شوش ظرف سه سال تکمیل می شود

مدیرعامل شرکت آبفای خوزستان از اجرای تاسیسات فاضلاب شهر شوش در صورت تامین اعتبار مورد نیاز در دوره ای سه ساله خبر داد.

به گزارش مهر، محسن پویا در خصوص طرح فاضلاب شوش گفت: این طرح دراز مدت استانی که از سال 87 در دستور کار شرکت قرار گرفت، احداث یک تصفیه خانه فاضلاب به روش SBR و اجرای 131 کیلومتر شبکه جمع آوری و خطوط انتقال فاضلاب را شامل می شود.

وی هدف از اجرای این طرح را جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب شهر شوش عنوان و تصریح کرد: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز، این طرح در دوره ایی سه ساله تکمیل و وارد مدار بهره برداری خواهد شد و با اجرای آن بیش از یکصد و 16 هزار نفر از مزایای آن بهره مند می شوند.

رئیس هیئت مدیره شرکت آبفای خوزستان با اشاره به 168 لیتر سرانه تولید فاضلاب در شبانه روز اظهار داشت: تا افق طرح در سال 1415 بیش از 116 هزار نفر از این طرح بهره مند خواهند شد.

پویا اعتبار مصوب سال 89 را مبلغ 15 هزار و 522 میلیون ریال اعلام کرد که مبلغ هفت هزار و 143 میلیون ریال آن در سال گذشته از محل استانی تخصیص یافت.

وی ادامه داد: در سال گذشته عملیات اجرایی طرح مسکن مهر و اجرای خط هزار میلی متر جاده ساحلی به طول 620 کیلومتر پس از برگزاری مناقصه آغاز شد و در سال جاری اجرای خط 560 میلی متر تحت فشار جاده ساحلی و تهیه اسناد مناقصه خط 630 میلی متر تحت فشار در دستور کار قرار دارد.
captcha
آخرین اخبار