حوزه علمیه الغدیر اهواز که با هدف تربیت طلاب علوم دینی و زیر نظر آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در خوزستان راه اندازی شده است ظرفیت پذیرش 600 طلبه را دارد
آئین گشایش حوزه علمیه الغدیر اهواز با حضور آیت الله حسینی بوشهری و نماینده ولی فقیه در خوزستان برگزار شد.
شامگاه شنبه در مراسمی حوزه علمیه الغدیر اهواز با حضور مدیر حوزههای علمیه کشور، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و مسئولان محلی خوزستان افتتاح شد.
حوزه علمیه الغدیر اهواز که با هدف تربیت طلاب علوم دینی و زیر نظر آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در خوزستان راه اندازی شده است ظرفیت پذیرش 600 طلبه را دارد.
مراسم افتتاح حوزه علمیه الغدیر همچنین با حضور پرشور مردم و عشایر خوزستان همراه بود که این حضور چشم گیر برای مسئولان و علمای حاضر در مراسم افتتاح جالب توجه بود.
آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در آئین گشایش این حوزه علمیه در اهواز با اشاره به ضرورت مسلح شدن طلاب علوم دینی به ابزار و زبان روز گفت: اگر طلبهها نیاز جامعه را بشناسند و با زبان مردم حرف بزنند همه را میتوانند با خود همراه کنند.
وی با اشاره به حجم گسترده تهدیدات و حملات علیه مذهب اهل بیت (ع) گفت: با توجه به هجمههای گستردهٔ که علیه شیعه است حوزههای نقش ویژهای در مرزبانی از اعتقادات دارند.
همچنین در این مراسم نماینده ولی فقیه در استان خوزستان نیز با اشاره به فعالی گسترده حوزههای علمیه در استان خوزستان گفت: هم اکنون بیش از 50 مدرسه علوم دینی در خوزستان مشغول تربیت طلاب هستند.
وی همچنین با اشاره به حضور چشم گیر و پرشور مردم و به ویژه عشایر در مراسم افتتاح حوزه علمیه الغدیر اهواز تاکید کرد: این حضور نشانه وحدت و همچنین محبت ویژه مردم خوزستان به اهل بیت (ع) و تجمع مردم زیر پرچم غدیر و امیرالمومنین (ع) است.
* حوزه علمیه الغدیر اهواز ظرفیت جذب ۶۰۰طلبه را داردموسس حوزه الغدیر اهواز گفت: در حوزه الغدیر، مسجد و حسینه ابوطالب احداث میشود که یکی از طبقات حسینه برای خواهران منطقه در نظر گرفته شده است.
آیت الله محسن حیدری اظهار کرد: به برکت خون شهدا و عنایت مقام معظم رهبری و مراجع تقلید, حوزههای علمیه در کشور به رشد و بالندگی مناسبی رسیدهاند.
وی خاطرنشان کرد: این رشد حوزهها در خوزستان بسیار محسوس و چشمگیر بوده که بویژه تأسیس این مراکز دینی در مناطق محروم خوزستان زمینه های توسعه و پیشرفت این مناطق را فراهم کرده است.
امام جمعه موقت اهواز درباره حوزه علمیه الغدیر بیان کرد: در سال 89 مجوز این مدرسه از حوزه علمیه قم گرفته شد و از سال 90 جذب طلبه از مناطق حاشیه کلانشهر اهواز آغاز شد.
وی گفت: در سال های اخیر، این مدرسه علمیه توانسته است بیش از 100 طلبه را با بهره گیری از معارف دینی تربیت و پرورش دهد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان گفت: حوزه الغدیر اکنون از همه شهرستان های خوزستان طلبه می پذیرد و به حوزه ای استانی تبدیل شده است.
وی درباره مساحت حوزه الغدیر اظهار کرد: این مدرسه 5000مترمربع عرصه و در 12 هزار مترمربع زیر بنا ایجاد شده است.
موسس حوزه الغدیر اهواز افزود: فازهای دوم و سوم حوزه الغدیر احداث میشود که فاز اول مدرسه 4 طبقه دارد و طبقه اول آن سایت آموزشی و 6 کلاس، کتابخانه و غذاخوری دارد.
وی ادامه داد: طبقههای دوم و سوم این فاز به کتابخانه و حجرههای طلاب اختصاص داده شده است.
آیت الله حیدری مطرح کرد: فازهای دیگر حوزه الغدیر به مسجد و حسینیه ابوطالب اختصاص داده می شود که یکی از طبقات حسینه برای خواهران منطقه در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: در این مجموعه دینی کتابخانه عمومی و تخصصی، سالن تربیت بدنی و 60 حجره برای طلاب ایجاد میشود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان در خاتمه افزود: این حوزه گنجایش 600 طلبه را دارد که برای رفاه حال مدرسین نیز 20 واحد مسکونی برای اساتید احداث میشود.
* فعالیت ۵۰ مدرسه علمیه در خوزستان/تاسیس مراکز تخصصی فلسفه و حکمت و تبلیغ ولایتنماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: حوزههای علمیه در خوزستان توسعه مناسبی پیدا کردند و اکنون ۵۰ مدرسه علمیه در خوزستان به تربیت طلبه مشغول هستند.
آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری با اشاره به افتتاح فاز اول حوزه علمیه الغدیر اهواز اظهارکرد: حوزه های علمیه در بسیاری از شهرها و به خصوص در مناطق خوزستان توسعه یافته اند.
وی بااشاره به حضور پرشور مردم در افتتاح حوزه های علمیه در خوزستان گفت: حضور پرشور مردم در مراسم افتتاح حوزهها نشانه ی اتحاد مردم زیر پرچم غدیر و ولایت امیرالمومنین علی(ع) است.
زعیم حوزههای علمیه خوزستان ضمن تشکر از زحمات آیت الله حسینی بوشهری در پشتیبانی از توسعه حوزه های علمیه افزود: حوزههای علمیه در خوزستان توسعه مناسبی پیدا کرده اند و اکنون 50 مدرسه علمیه در خوزستان به تربیت طلبه مشغول هستند.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط و نیاز اهواز از این تعداد مدارس، 20 مدرسه دینی در کلانشهر اهواز ایجاد شده است.
نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: در این مدارس دینی, مراکز تخصصی فلسفه, حکمت و تبلیغ ولایت نیز تأسیس شده است.
وی با ذکر خاطرهای از مقام معظم رهبری ادامه داد: حدود 8 سال قبل در محضر مقام معظم رهبری بودیم که معظم له فرمودند: حوزههای علیمه در خوزستان پتانسیل مناسبی برای مقابله با تحرکات دشمن و به ویژه وهابیت دارند.
آیت الله جزایری در خاتمه افزود: ما با هدف مقابله با خطر گروههای انحرافی به ترویج اسلام ناب محمدی(ص) از طریق حوزه های دینی در خوزستان پرداختهایم.