معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز آمادگی این دانشگاه را برای انجام پروژه های تحقیقاتی در حوزه نفت و انرژی اعلام کرد.
دکتر ابراهیم حاجی دولو با گلایهمندی از قرار ندادن نام این دانشگاه در فهرست دانشگاههای همکار با وزارت نفت، اظهارداشت: اخیرا موافقت نامه همکاری علمی تحقیقاتی میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت نفت منعقد شده که در آن، تعدادی از دانشگاه ها برای انجام تحقیقات مشخص شدهاند؛ این در حالی است که حق دانشگاه مادر خوزستان در این زمینه ادا نشده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه های تهران، شریف، امیرکبیر، شیراز و صنعتی سهند برای انجام این ماموریت در نظر گرفته شدند، خاطرنشان کرد: جای شگفتی است که دانشگاه سهند با حدود 10 سال سابقه و دور بودن از مناطق نفتخیز در این تفاهمنامه قرار دارد. اساسا وقتی دانشگاهی از حوزه میادین نفتی به دور است چگونه می تواند فعالیت های میدانی خود را در این تحقیقات انجام دهد؟
حاجی دولو گفت: دو ماه پیش طی نامه ای از سوی دکتر رعایایی سرپرست دانشگاه به وزیر علوم و معاون پژوهشی وزارت نفت، توانمندی ها و پتانسیل عظیم علمی و تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان یکی از محورهای اصلی شبکه همکاری های بین دانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری اعلام گردید و در آن، خواستار قرار دادن نام این دانشگاه در لیست دانشگاههای اصلی همکار با وزارت نفت و فراهم کردن بستر لازم اداری و تشکیلاتی برای انجام این ماموریت شدند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز اظهارداشت: متاسفانه در برنامه تدوین شده برای گسترش همکاریهای علمی و فناوری با وزارت نفت، دانشگاه شهید چمران که بزرگترین دانشگاه جنوب غرب کشور بوده و در خط مقدم حضور در مناطق نفتخیز قرار دارد، به عنوان یکی از دانشگاه های اصلی در نظر گرفته نشده است.
وی یادآور شد: دانشگاه شهید چمران با داشتن سه مرکز تحقیقاتی مربوط به موضوعات نفتی و همچنین قرار داشتن در منطقه نفتی، آمادگی انجام پروژه های تحقیقاتی در این زمینه را دارد و تاکنون 15 پروژه با شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به انجام رسیده است و یک پروژه نیز در حال اجراست.