فاز نخست استادیوم 15 هزار نفری نفت خرمشهر توسط جانشین قرارگاه مقدم جنوب مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
عصر روز دوشنبه فاز نخست پروژه ورزشگاه 15 هزار نفری نفت خرمشهر مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
در این مراسم نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار خرمشهر، جانشین قرارگاه جنوب غرب و سایر مسئولان دولتی این شهرستان شرکت داشتند.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان و پیمانکار مجری طرح، قول تلاش بیشتر برای اتمام کار تا پایان سال جاری را دادند.
* آمادگی فرمانداری برای تسریع در پروژههای معوقه خرمشهرفرماندار خرمشهر اعلام آمادگی کرد تا پروژههای بر زمین مانده این شهرستان هر چه سریعتر به مرحله تکمیل برسند.
ولیالله حیاتی در مراسم بهرهبرداری از فاز نخست استادیوم نفت خرمشهر اظهار داشت: اگر مولفههای آزادسازی خرمشهر را در آبادسازی آن به کار ببریم قطعا روند توسعه در خرمشهر روند قابل قبولی خواهد بود.
وی رمز پیروزی خرمشهر در زمان دفاع مقدس را همت و غیرت و بهرهگیری صحیح از حداقل امکانات خواند و بیان کرد: استفاده حداکثری از حداقل امکانات در زمان جنگ رمز پیروزیهای مقتدرانه آن زمان بود اما اکنون و در مرحله آبادانی خرمشهر متاسفانه این مولفه به کار گرفته نمیشود.
فرماندار خرمشهر تاکید کرد: با بهرهگیری از این مولفهها، با وحدت و همدلی و با استفاده از امکانات موجود تمام مشکلات این شهرستان قابل حل است.
حیاتی بر لزوم تسریع در اجرای پروژههای نفت و گاز اروندان از جمله استادیوم 15 هزار نفری تاکید کرد و گفت: شیرینی یک پروژه تا زمانی قابل لمس است که در زمان تعیین شده به اتمام برسد اما اگر هر پروژهای گرفتار زمان شود، این حلاوت و شیرینی در کام مردم به تلخی تبدیل خواهد شد.
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: فرمانداری این آمادگی را اعلام میکند در راه رفع مشکلات و انسجام دستگاهها برای اجرای هر چه سریعتر این پروژه همکاری لازم را داشته باشد.
* لزوم تسریع در روند اجرای پروژههای وزارت نفت در خرمشهرنماینده خرمشهر در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تسریع در روند اجرای پروژههای وزارت نفت در خرمشهر تاکید کرد.
عبدالله سامری ضمن یادآوری پیشینه درخشان خرمشهر در زمینه اقتصادی، اظهار داشت: خرمشهر در زمان پیش از جنگ از اقتصادی عالی در خاورمیانه و جهان برخوردار بود و معنای این جمله که جمعیت خرمشهر 36 میلیون نفر است این بود که خرمشهر آن زمان توان تامین کل مردم ایران را داشته است.
وی ادامه داد: اما بر اثر جنگ تحمیلی، زیرساختهای آن به کلی نابود شد و با وجود اینکه نظام و جمهوری اسلامی عنایت ویژهای به خرمشهر داشته باز جای این سوال باقی است که چرا این منطقه باید از چنین وضعیتی برخوردار باشد.
نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: خرمشهر در زمان سازندگی به دلیل سو ءمدیریت قادر به بازگشت به گذشته درخشان خویش نشد و خرمشهری که باید با دلار 600 تومانی ساخته میشد جای خود را با سازندگی سایر استانها و شهرستانها داد.
سامری ضمن تشکر از اقدامات شرکت نفت و گاز اروندان در خرمشهر، عنوان کرد: وزارت نفت سه پروژه را از چند سال پیش در این شهرستان آغاز کرده که تا سال جاری کماکان بر زمین ماندهاند.
وی در پایان تاکید کرد: از شرکت نفت و گاز اروندان خواستاریم تا این پروژهها را در زمانی کوتاه و هرچه سریعتر به اتمام رسانده تا مردم از نعمت نفت موجود در خرمشهر بهرهمند شوند.
* اختصاص بخشی از 3 میلیارد دلار شرکت اروندان به توسعه خرمشهرمدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان از اختصاص بخشی از اعتبار 3 میلیارد دلاری این شرکت برای توسعه خرمشهر خبر داد.
سلطان کمالی اظهار کرد: شرکت نفت و گاز اروندان دو مسئولیت تولید نفت و گاز و دیگری مسئولیتهای اجتماعی را دارا است.
وی بیان کرد: این شرکت 14 میدان نفت و 40 مخزن نفت را در اختیار دارد و در بخش توسعه نخستین کار توسعه کارخانجات، آهنآلات است که در تفاهمنامههای منعقد شده با سازمان برنامه و بودجه کشور مقرر شده اعتباری معادل 3 میلیارد دلار به این شرکت اختصاص یابد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با بیان اینکه توسعه منابع انسانی، زیرساختهای نظامی، آموزشگاهها و مراکز آموزشی و دانشگاهها در کنار توسعه کارخانجات لحاظ خواهد شد، خاطرنشان کرد: یقینا بخشی از این بودجه دریافتی صرف خرمشهر خواهد شد چرا که خرمشهر سزاوار بیشترینها است.
کمالی از اجرای 6 پروژه در دو شهر خرمشهر و دارخوین خبر داد و عنوان کرد: سه پروژه دارخوین شامل احداث یک زمین چمن که کار آن پایان یافته و در آبانماه سال جاری قابل بهرهبرداری خواهد بود.
این مدیرعامل ادامه داد: پروژه دیگر احداث بیمارستان است که تا دو ماه دیگر تحویل داده میشود و پروژه سوم نیز ورزشگاه چند منظوره است که امسال کار آن پایان یافته و تاثیر بسزایی بر وضعیت آن منطقه و 40 روستای محروم اطراف آن خواهد داشت.
وی در ادامه پروژههای شرکت نفت و گاز اروندان در خرمشهر را برشمرد و گفت: پروژه احداث استخر بزرگ و پروژه زمین ورزشی خرمشهر که اگر مشکل برق آن رفع شود قابل تحویل است و امیدواریم با تعامل سازمان برق این رویه زودتر انجام شود.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، پروژه سوم را احداث استادیوم 15 هزار نفری اعلام کرد و گفت: این استادیوم مورد تایید FIFA است و امکان برگزاری مسابقات آسیایی در آن میسر میشود.
این مسئول مهمترین مزیت راهاندازی این استادیوم را ایجاد اشتغال دانست و گفت: راهاندازی استادیوم در خرمشهر در مجموع حدود 200 فرصت شغلی مستقیم ایجاد و فرصتهای شغلی غیر مستقیم در زمینه تجهیزات ورزشی، گردشگری و سایر خدمات را نیز فراهم میکند.
کمالی، عامل کندی توسعه در شهرهای جنوبی را استهلاک توان افراد خواند و عنوان کرد: همافزایی رمز موفقیت شهرهای توسعه یافته است و در این شهرها نیز باید تلاش شود نیروها همدیگر را در راه رسیدن به مقصود کمک و همراهی کنند.
وی عامل مهم توسعه را سرمایهگذاری عنوان کرد و افزود: خاصیت سرمایهگذاری این است که به دنبال برد، سود تضمین شده است و برای جذب سرمایهگذار ناگزیر دو مقوله را باید همواره به یاد داشت یکی، سرمایه نیاز به امنیت دارد و دیگری باید سوددهی سرمایه تضمین شود.
کمالی با بیان اینکه برای تحقق این امر نیاز به نیازسنجی است که چه محصولی تولید شود و بازار فروش آن نیز تعیین تا به سرمایهگذار ضمانت سود را داد، اظهار کرد: در شرکت نفت این آمادگی را داریم که نیازهای خویش را اعلام کرده و برای تضمین خرید محصول قرارداد باز ببندیم تا محصولات را با ترک تشریفات خریداری کنیم.
این مدیرعامل، قول تسریع در اجرای پروژهها را داد و بیان کرد: تمام تلاش خود را به کار میگیریم تا پروژه استادیوم تا پایان سال به عنوان هدیه به مردم تحویل داده شود.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در پایان خاطرنشان کرد: شهر به پروژههای بسیاری نیاز دارد و ما حاضر هستیم در جلساتی با فرماندار، نماینده شهر و مسئولان منطقه آزاد و سایر مسئولان شهری به بررسی زیرساختها بپردازیم و شرایط توسعه شهر را فراهم سازیم.
* اختصاص 300 میلیارد ریال برای اجرای فاز نخست استادیوم 15 هزار نفری خرمشهرمدیر ساختمانی شرکت نفت و گاز اروندان به اختصاص هزینهای معادل 300 میلیارد ریال برای اجرای پروژه در فاز نخست استادیوم 15 هزار نفری خرمشهر اشاره کرد.
رامین محمودیان از اتمام مراحل سخت کاری استادیوم 15 هزار نفری نفت خبر داد و اظهار کرد: فاز نخست این پروژه که بخش اعظم کار است پایان یافته و اینک فاز بعدی و ظریف کاری باقی است.
وی احداث توقفگاه با ظرفیت 2 هزار خودرو، 82 هزار مترمربع محوطهسازی و استقرار سامانه برق اضطراری در این پروژه را بیان کرد و افزود: این مجموعه شامل جایگاه تماشاچیان (VIP) مجهز به سامانه خنک کننده، دو دستگاه آسانسور، مجموعه اتاقهای رختکن، جایگاه خبرنگاران و داوران، دفاتر اداری و اتاق نشست خبری، نمازخانه، اتاق مراقبتهای پزشکی و کمکهای اولیه، آزمایشگاه و سرویسهای بهداشتی، اتاق تاسیسات و خدمات و حراست است که در گام نخست طرح به پیشرفت خوبی رسیده است.
مدیر ساختمانی شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به اختصاص هزینهای معادل 300 میلیارد ریال برای اجرای پروژه در فاز نخست تصریح کرد: برای فاز دوم نیز هزینه 227 میلیارد ریال برآورد شده که صرف کاشت زمین چمن، اجرای نمای ورزشگاه، محوطهسازی، توقفگاه و آسفالت، برج روشنایی و دوربینهای مداربسته خواهد شد.