تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴
کد خبر: ۷۱۳۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
کیانی‌زاده:
ورزش راهی جز رسیدن به درآمد پایدار ندارد
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با بیان این که می خواهیم یک باب جدید در ورزش به نام "درآمدزایی و درآمد اقتصادی" ایجاد کنیم، گفت: ورزش هیچ راهی ندارد مگر این که به درآمد باثبات و پایدار برسیم.

فرامرز کیانی زاده در اولین نشست تخصصی بررسی راهکارهای کسب درآمد ثابت و پایدار در ورزش که روز گذشته، چهارشنبه در اداره کل ورزش و جوانان خوزستان برگزار شد با تبریک موفقیت کشتی گیران خوزستانی در مسابقات آسیایی اینچئون کره جنوبی، اظهارکرد: در این رقابت ها فرنگی کاران خوزستانی به یک نشان طلا و سه مدال برنز دست پیدا کردند. اگرچه انتظار داشتیم در ووشو و وزنه برداری نیز توسط ملی پوشان خوزستانی به مدال برسیم که متاسفانه این اتفاق نیفتاد. ما ملی پوشان دیگری نیز در تیم های دو و میدانی، بسکتبال و والیبال داریم که امیدواریم آن ها نیز توسط تیم های ملی شان به مدال برسند. امیدوارم با برنامه ریزی که برای چهار سال آینده می شود، بتوانیم توسط خوزستانی ها در رشته های مختلف به مدال های بیشتری دست پیدا کنیم.

وی در ادامه گفت: می خواهیم یک باب جدید در ورزش به نام "درآمدزایی و درآمد اقتصادی" ایجاد کنیم. به هر حال هر کسی که بخواهد برنامه ریزی کند، نیاز به پول دارد تا بتواند برنامه هایش را محقق و عملیاتی کند و وقتی این گونه شد، می توان ایده های جدیدی داشت و ضعف ها را نیز شناسایی و بررسی کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان بیان کرد: اگر گام اول را که برنامه ریزی و پول است، نداشته باشیم به گام های بعدی نمی رسیم که حتی بخواهیم برای آن ها برنامه ریزی کنیم. اعتقاد من این است که در کشور ما استعدادهای بسیاری در رشته های مختلف ورزشی وجود دارد و این توانایی را داریم که در بازی های آسیایی دوم و یا سوم هم شویم، در صورتی که با وجود این همه جوان مستعد تاکنون این اتفاق نیفتاده است. اعتقاد من بر این است که ورزش استان و کشور باید از این حالت خارج شود.

وی گفت: باتوجه به آیین نامه ها و مقرراتی که وجود دارد و تجاربی که داریم، ورزش هیچ راهی ندارد مگر این که به درآمد باثبات و پایدار برسد و اگر به این صورت شود، می توانیم برنامه ریزی کنیم و قطعا رشد و پیشرفت نیز حاصل می شود. در ورزش خوزستان اراده مان بر این است که این کار را عملیاتی و محقق کنیم و البته ممکن است برخی اقدامات ما یک سال و برخی دیگر دو سال دیگر به نتیجه برسند ولی شک و تردیدی ندارم که اگر در تصمیماتی که گرفته می شود، اراده ای برای ادامه دادن آن باشد، قطعا بخش اعظمی از پیشنهادها عملیاتی می شود و برای سال های آینده آن افرادی که جایگزین ما می شوند، خیلی راحت تر و بهتر می توانند برای ورزش خوزستان برنامه ریزی کنند و نتیجه بگیرند.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان عنوان کرد: در جلسه ای که قبلا در این زمینه داشتیم دو پیشنهاد بود که طبق آن ها کارمان را آغاز کرده ایم. یکی از پیشنهادها این بود که از ابتدای سال به روسای هیات ها و ادارات شهرستان ها اعلام کردیم که هر جایی که اماکن ورزشی متعلق به ورزش و جوانان وجود دارد و در آن جاها امکان احداث مغازه هست، درخواست این کار را به ما بدهند که من هم موافقت می کنم. در ادامه خود دوستان باید اقدامات بعدی را انجام دهند. برخی از همکاران مان این کار را انجام داده اند. یعنی درخواست را داده اند و موافقت آن را هم گرفته اند و اکنون در حال انجام کارهای بعدی هستند.

وی بیان کرد: وقتی یک دهنه مغازه احداث شود آن هیات می داند هر ماه 100 هزار تا یک میلیون تومان را به صورت ثابت دارد. در اهواز نیز چند روز پیش پنج شش منطقه را در این زمینه پیش بینی کردیم تا مجوز احداث هفت، هشت مغازه را بگیریم. اگر این کار صورت گیرد، حداقل بخش اعظمی از درآمدهای ورزشی اهواز تامین می شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان به پیشنهاد دوم اشاره کرد و گفت: پیشنهاد دوم نصب بیلبوردهای تبلیغاتی بود. در چند نقطه از اهواز شروع به نصب این بیلبوردها کرده ایم که منبع درآمد است. به هر حال ما این دو اقدام را آغاز کرده ایم و در جلسات بعدی نیز پیگیر هستیم تا بدانم روسای هیات های شهرستانی چه اقداماتی در این دو زمینه انجام داده اند. پس در نتیجه روسای هیات های شهرستانی هم باید در این راستا تلاش کنند.

کیانی زاده عنوان کرد: در بند هشت ماده 14 آیین نامه هیات های ورزشی به راه های درآمدزایی اشاره شده است که یکی از آن راه ها، انجام کارهای اقتصادی و تجاری است. یعنی هیات های ورزشی استان و شهرستان ها می توانند به راحتی کارهای اقتصادی و تجاری انجام دهند و هیچ منع قانونی هم وجود ندارد و این بند و ماده ای است که هیچ وقت به دنبال آن نرفتیم و امیدوارم که این موضوع اتفاق بیافتد و ما به دنبال کارهای اقتصادی و تجاری هستیم.

وی افزود: همچنین در بند 10 ماده 2 آیین نامه معاملات فدراسیون های ورزشی به اخذ وام های دریافتی از موسسات اعتباری و ورزشی اشاره شده است و هیات های ورزشی می توانند با مجوز فدراسیون های خود وام دریافت کنند ولی باید این موضوع مد نظر باشد که کاری که قرار است برای آن وام بگیریم، سوددهی داشته باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان بیان کرد: ما به دنبال این هستیم که در ورزش کارهایی انجام دهیم و درآمدهایی به دست آوریم که تاکنون به دنبال آن نرفته ایم. در کنار هر هیات هم می شود یک کمیته اقتصادی باشد و البته قرار نیست خود رییس هیات وارد کار اقتصادی شود، بلکه می توان برای آن مشاور و مدیر اقتصادی گذاشته شود. در هر صورت نباید به دنبال کارهای کوچک بود و می توان به تعداد هیات هایی که هست، شرکت تعاونی داشته باشیم و این کار می تواند در شهرستان ها نیز اتفاق بیافتد. به طور مثال از 20 پیشنهادی که داده می شود اگر اراده کنیم تا سال آینده می توانیم پنج شش پیشنهاد عملیاتی داشته باشیم و سود خوبی برای ورزش باشد.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار