تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۴
کد خبر: ۷۱۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
خوزستان یک بیستم نیاز تخم مرغ خود را هم تامین نمی کند
رئيس سازمان بازرگاني خوزستان گفت: واحدهاي توليد تخم مرغ در استان حتي يك بيستم نياز استان را تامين نمي‌كنند.

به گزارش فارس از اهواز، محمدحسين چراغي در ستاد تنظيم بازار با اشاره به اينكه فقط دو واحد كوچك توليد تخم‌مرغ در انديمشك و رامهرمز در استان فعال است، اظهار داشت: واحدهاي توليد تخم‌مرغ استان حتي يك بيستم نياز استان را نمي‌توانند تامين كنند.
وي ادامه داد: در ماه رمضان تقاضا براي تخم‌مرغ به ويژه در شيريني فروشي‌ها بالا مي‌رود و تخم‌مرغ در حال حاضر بين 180 تا 200 تومان به فروش مي‌رسد اما اتحاديه اعلام كرده قيمت تخم‌مرغ كاهش مي‌يابد.
چراغي با بيان اينكه 4 هزار تن شكر ذخيره‌سازي شده نيز در حال توزيع در استان است، گفت: مرغ كشتار روز كه در سال گذشته با يارانه توزيع مي‌شد از ديروز بدون يارانه با ميانگين قيمت 3 هزار و 500 تا 3 هزار و 700 تومان در حال عرضه است كه با توجه به اينكه عمده جوجه‌ريزي ما در استان‌هاي ديگر انجام مي‌شود نرخ مناسبي است.
وي افزود: نرخ مرغ در آبادان، خرمشهر و ماهشهر به دليل نداشتن كشتارگاه و فاصله با محل عرضه بيشتر از ساير شهرهاي استان است.
چراغي همچنين در مورد لبنيات گفت: لبنيات توليد استان بر اساس قيمت مصوب سازمان حمايت از مصرف كنندگان فقط مي‌توانند 10 درصد افزايش قيمت داشته باشند كه يكي از اقلام تخلفات است زيرا كه برخي توليدكنندگان مصوبه سازمان حمايت از مصرف كنندگان را قبول ندارند با اين حال، با متخلفان برخورد مي‌شود، نرخ لبنيات توليد خارج از استان نيز رصد مي‌شود.
دبير ستاد تنظيم بازار افزود: پشتيباني امور دام آمادگي دارد مرغ و گوشت قرمز منجمد در اختيار توزيع كنندگان متقاضي قرار دهد.
وي همچنين با اشاره به برگزاري نمايشگاه ضيافت در استان بيان كرد: در اين نمايشگاه 100 تن شكر با قيمت مناسب توزيع شد و امور پشتيباني دام نيز 3 هزار تن مرغ منجمد ذخيره‌سازي كرده كه در حال توزيع است.
وي افزود: نمايشگاه‌هاي ويژه ماه رمضان با عنوان ضيافت در 16 شهرستان كه داراي امكانات اوليه بودند به صورت متمركز و در ساير شهرستان‌ها به صورت نيمه‌متمركز و در فروشگاه‌هاي بزرگ برپا شد.
چراغي افزود: با وجودي كه امسال به گوشت و مرغ يارانه تعلق نگرفت اما از محل ذخيره‌سازي اين كالاها عرضه انجام شد همچنين برنج ايراني با تاكيد بر عرضه توليدات داخل و روغن و خرما با هماهنگي با اتحاديه ها نيز انجام گرفت.
به گفته وي، در حال حاضر در حدود 30 نقطه مشخص اين كالاها توزيع مي‌شود و شكر با قيمت مناسب نيز در 160 نقطه در حال توزيع است.
وي گفت: 15 فروشگاه تعاوني مرزنشينان نيز به عنوان عاملان توزيع كالا براي مرزنشينان نيز در حال فعاليت هستند.
چراغي افزود: نمايشگاه عرضه مستقيم كالا در هفته پاياني ماه رمضان در كوت عبدالله در دانشكده نفت توسط بخش خصوصي برگزار مي‌شود كه علاوه بر اقلام موردنياز در ماه رمضان كالاهاي موردنياز عيد فطر نيز در آن عرضه خواهد شد.
:
:
:
آخرین اخبار