تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹
کد خبر: ۷۱۱۰۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برنامه‌های روز جهانی گردشگری در شوش

عضو هیات مدیره انجمن دوستداران میراث فرهنگی شوش از برنامه‌های روز جهانی گردشگری دراین شهرستانگفت.

حسن خسرجی با بيان اين كه شعار امسال روز جهانی گردشگری "گردشگری و توسعه جوامع محلی" است اظهار كرد: به همین مناسبت در شهرستان شوش برنامه‌هایی با همکاری انجمن دوستداران میراث فرهنگی، بنیاد شوش‌شناسی و پایگاه میراث فرهنگی و گردشگری شوش ترتیب داده شده که شاملنواختن زنگ گردشگری در مدارس، تبلیغات محیطی شهر، خوش‌آمد‌گویی و اهدای شاخه گل و راهنمایی توریست‌ها، برپایی نمایشگاه عکس شوش در گذر تاریخ در مجموعه فرهنگی دعبل خزایی و اجرای تورهای شوش‌گردی برگزار می‌شود.

اين کارشناس مدیریت گردشگری خاطرنشان كرد: روز جهانی گردشگری (WTD) هر ساله در 27 سپتامبر برابر با 5 مهر ماه در سراسر جهان جشن گرفته می‌شود. هدف از این روز، افزایش آگاهی جامعه جهانی از اهمیت گردشگری و ارزش‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی آن است. این رویداد در پی دست یافتن به فرصت‌های جهانی موجود در اهداف توسعه هزاره سازمان ملل متحد است که بر سهم بخش گردشگری را در رسیدن به این اهداف تاکید می‌کند.

خسرجی گفت: در سومین نشست مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری در سپتامبر 1979 در "تورمولینوس" اسپانیا تصمیم گرفته شد تا در سال 1980 روزی به عنوان "روز جهانی گردشگری" در نظر گرفته شود. این روز منتخب با نقطه عطف مهمی در تاریخ گردشگری جهانی یعنی سالگرد تصویب مصوبات سازمان جهانی گردشگری در تاریخ 27 سپتامبر 1970 مصادف شد. در پی همین تصمیم از سال 1980 میلادی تاکنون کشورهای عضو سازمان جهانگردی روز 27 سپتامبر را با اجرای برنامه‌های ویژه‌ای گرامی می‌دارند و علاوه بر آن موضوع یا در واقع شعاری را برای تمرکز کشورهای عضو مطرح می‌سازند.

وی ادامه داد: مضمون رویدادها و شعار روز جهانی گردشگری مضمون رویدادها و شعار روز جهانی گردشگری در مجمع عمومی و بنا به توصیه شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری مشخص می‌شود. امسال نیز شهر گودالاخارا از کشور مکزیک به عنوان میزبان رسمی مراسم روز جهانی گردشگری انتخاب شده است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار