فستیوال فوتبال دختران زیر 12 سال خوزستان در قالب جشنواره برگزار شد.
الهام خلود، مسوول کمیته استعدادیابی بانوان هیات فوتبال استان اظهارکرد: این فستیوال روز گذشته (سه شنبه) با حضور تیمهای هونام، کارون اهواز و هجرت اهواز به میزبانی اهواز انجام شد.
وی بیانکرد: هدف ما از برگزاری این فستیوال، شناخت استعدادهای این رشته بود و نمیخواستیم بحث رقابت مطرح باشد و به همین دلیل تیمهای برتر را انتخاب نکردیم، بلکه قصد داریم با کمک شش استعدادیاب استان، 10 بازیکن را که از نظر شرایط بدنی و استعداد مطلوب هستند، برای اعزام به فستیوال کشوری که مهرماه زیر نظر آکادمی ملی فوتبال برگزار میشود، انتخاب کنیم.
مسوول کمیته استعدادیابی بانوان هیات فوتبال خوزستان گفت: برای اولین بار بود که این فستیوال را زیر نظر آکادمی ملی فوتبال برگزار کردیم و در نظر داریم با آغاز فصل مدارس نیز در این زمینه ارتباطی با آموزش و پرورش داشته باشیم تا این فستیوال را هم در سطح مدارس برگزار و به پشتوانه فوتبال استان کمک کنیم. این کار برای سالهای آینده فوتبال خوزستان مفید خواهد بود.