تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۸
کد خبر: ۷۰۴۱۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مسابقات دارت خوزستان برگزار می‌شود

مسابقات آزاد دارت خوزستان به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود.

محمد رجبی، مسوول کمیته دارت هیات انجمن‌های ورزشی استان اظهارکرد: این مسابقات 30 و 31 شهریورماه به ترتیب در بخش بانوان و‌ آقایان در اهواز برگزار می‌شود.

وی درباره وضعیت دارت استان گفت: در این چند ماهی که در این هیات حضور داریم، بحث ساماندهی دارت را در دستور کار داشتیم. در این زمینه کمیته‌ای تشکیل دادیم و به صورت مرتب جلساتی را برگزار می‌کنیم و برنامه‌هایی را برای یکی دو سال آینده دارت استان تنظیم کرده‌ایم.

مسوول کمیته دارت هیات انجمن‌های ورزشی خوزستان ادامه‌داد: صحبت‌هایی با آموزش و پرورش استان برای افزایش جمعیت دارت‌بازان خوزستان داشته‌ایم تا بتوانیم این رشته را در مدارس و دانشگاه‌ها نیز گسترش دهیم. همچنین به دنبال امضای تفاهم نامه‌ای با دانشگاه و آموزش و پرورش برای توسعه این رشته هستیم.

وی خاطرنشان‌کرد: به دلیل این‌که در مراحل اولیه تشکیل و ساماندهی دارت استان هستیم، امکانات ما خیلی مناسب نیست اما به دنبال احداث سالن مجهز و خانه‌دارت دائمی هستیم تا مکانی ثابت برای برگزاری مسابقات‌ از جمله لیگ داشته باشیم.

رجبی بیان‌کرد: بازیکنان استان در شرایط خوبی قرار دارند و در بخش بانوان سارا خدادادی‌‌کریموند را داریم که در رده دوم و سوم کشوری قرار دارد. درکل امیدواریم با ورود به سال تحصیلی جدید بتوانیم این رشته را در مدارس و دانشگاه‌ها رونق دهیم و شرایط دارت استان را بهبهود ببخشیم.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار