فکر نمی کنم کسی باشد که از ماجرای این لوله ها بی خبر باشد و در طول چند سال اخیر دست کم 10 نفر به دلیل وجود لوله ها در این ناحیه جان خود را از دست داده اند / این لوله ها حتی با وجود نصب حفاظ نیز از ایمنی لازم برخوردار نیستند، زیرا فشار آب به قدری زیاد است که تلاش شناگر برای آمدن به روی آب و تنفس را مختل می کند. خلاصی از این این لوله ها حتی برای قایق موتوری نیز سخت است، چه رسد به شناگر عادی
خوزنیوز: رئیس جمعیت هلال احمر دزفول گفت: نصب حفاظ برای لوله های کانال علی کله به مثابه مسکن برای سردرد است و راه حل اساسی این است که لوله ها به طور کامل برداشته شود.
علی بهزادیپور در پاسخ به پرسش خبرنگار خوزنیوز مبنی بر نصب غیراصولی لوله ها در مجاورت کانال تفریحی علی کله گفت: فکر نمی کنم کسی باشد که از ماجرای این لوله ها بی خبر باشد و در طول چند سال اخیر دست کم 10 نفر به دلیل وجود لوله ها در این ناحیه جان خود را از دست داده اند.
رئیس جمعیت هلال احمر دزفول با بیان این که اقدامات ایمنی جهت گیر نکردن شناگران از پیش دیده نشده است گفت: این لوله ها از جنس سیمان است و توری یا میلگردی که برروی آن نصب می شود موقتی و گاه چندروز دوام دارد که در صورت بروز حادثه، شهرداری مجددا اقدام به نصب حفاظ می نماید.
وی ادامه داد: این لوله ها حتی با وجود نصب حفاظ نیز از ایمنی لازم برخوردار نیستند، زیرا فشار آب به قدری زیاد است که تلاش شناگر برای آمدن به روی آب و تنفس را مختل می کند. خلاصی از این این لوله ها که با قطر 20 اینچ آب را مکش می کنند حتی برای قایق موتوری نیز سخت است، چه رسد به شناگر عادی.
بهزادیپور عنوان کرد: ایجاد کانال تفریحی به منظور شنای بانوان و کودکان اقدام خوب و مثبتی است و ما نیز آن را می پسندیم اما هیچ چیز به طور مطلق خوب یا بد نیست و باید در محل این کانال به جای نصب لوله فکر دیگری اندیشیده شود.
رئیس جمعیت هلال احمر دزفول هم چنین در رابطه با صلاحیت نداشتن ناجیان غریقی که در این محل مشغول به کارند گفت: تعیین ناجی غریق در کانال تفریحی ساحل علی کله و یا آموزش این نیروها بر عهده شهرداری دزفول است و جمعیت هلال احمر تنها در مرحله انتقال مصدوم به بیمارستان وارد عمل می شود.
وی افزود: شهرداری می تواند در زمینه جذب ناجیان غریق از اداره ورزش و جوانان استان کمک بگیرد و این کار، کار سختی نیست.