کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان از برگزاری «آزمون از رهنمودهای غذایی ایران» در استان به منظور سنجش آگاهی کارشناسان واحد بهبود تغذیه خبر داد.
مهنوش صاحبدل امروز اظهار داشت: مرکز بهداشت استان خوزستان پیرو تهیه کتاب رهنمودهای غذایی ایران توسط دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توزیع آن در بین مراکز بهداشتی درمانی شهرستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اقدام به برگزاری آزمونی بهمنظور سنجش آگاهی و دانش کارشناسان واحد بهبود تغذیه شهرستانهای تابعه برای انتقال آبشاری اطلاعات کرده است.
وی عنوان کرد: کتاب رهنمودهای غذایی ایران شامل دو بخش «زندگی سالم با تغذیه و فعالیت مناسب» و «چگونه سالمتر آشپزی کنیم؟» است که بخش اول در خصوص گروههای اصلی غذایی صحبت و 10 رهنمود به عنوان رهنمودهای غذایی ایران مطرح شده است.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: بخش دوم کتاب در خصوص روشهای مناسب و نامناسب پخت غذا به منظور پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیرواگیر و حفظ مواد مغذی غذا عنوان شده است.