تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۵
کد خبر: ۶۹۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بازرسي از تجهيزات بازي در خوزستان

مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتي خوزستان گفت: 177 زمين بازي و 434 فقره تجهيزات بازي در استان مورد بازديد و بازرسي قرار گرفت.

به گزارش خوزنیوز به نقل از فارس، رضا دهدشتي‌زاده اظهار داشت: با توجه به اجباري بودن استاندارد تجهيزات موجود در شهرها و زمين‌هاي بازي و همچنين مصوبات شوراي فني استان، مجموعه اقداماتي در اداره‌كل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان در حال پيگيري و بازرسي كارشناسي است. تاكنون تعداد 177 زمين بازي و 434 فقره تجهيزات بازي در استان مورد بازديد و بازرسي قرار گرفته‌اند.
وي افزود: بيش از 150 زمين بازي متعلق به مناطق هشت‌گانه شهرداري اهواز توسط كارشناسان اجراي استاندارد خوزستان مورد بازديد و بازرسي قرار گرفته و موارد عدم انطباق زمين‌هاي بازي با استانداردها به شهرداري‌ها و سازمان پارك‌ها و فضاي سبز اهواز جهت رفع نواقص ابلاغ شده است.
به گفته اين مقام مسئول، در اين زمينه بسياري از اين زمين‌هاي بازي رفع نقص شده و البته در بعضي نقاط نيز كه نواقص بحراني، از نظر ايمني كودكان و يا از نظر ظاهر نامناسب شهري وجود دارد، متاسفانه اقدامات اصلاحي به كندي در حال انجام است.
دهدشتي‌زاده تصريح كرد: بازرسي از زمين‌هاي بازي پارك 42 هكتاري اهواز و 83 وسيله موجود در زمين‌هاي بازي ديگر مناطق شهر، بازرسي 66 وسيله از تجهيزات زمين‌هاي بازي در دزفول و 21 وسيله بازي در باغملك از ديگر اقدامات انجام شده است.
كارشناس اجراي استاندارد اداره‌كل استاندارد و تحقيقات صنعتي خوزستان هم گفت: با توجه به گرماي هوا در استان، تجهيزات فلزي در برخي زمين‌هاي بازي و پارك‌ها قابل استفاده نيستند؛ اين وسايل از زمين‌هاي بازي خارج شده به به‌جاي آنها از وسايلي با جنس پلي‌اتيلن تركيبي كه هم از نظر ايمني و هم از نظر شكل ظاهري مناسب‌تر است استفاده شده است.
اسماعيل عزيزي‌ها افزود: همچنين بسياري از زمين‌هاي بازي در شهر اهواز به كفپوش مجهز شده‌اند؛ اين كفپوش‌ها قابليت جذب ضربه ناشي از سقوط كودكان را دارند و با دارا بودن مقاومت در برابر حرارت و عوامل جوي، طول عمر زيادي دارند.
وي تاكيد كرد: زمين‌هاي بازي بايد حداقل سالانه يك‌بار مورد بازبيني و بازرسي دقيق قرار گيرند.
برچسب ها: خوزستان
:
:
:
آخرین اخبار