تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵
کد خبر: ۶۸۷۷۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل دامپزشکی خوزستان:
تولید مرغ سبز در خوزستان افزایش می‌یابد
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: برای ارتقا سلامت عمومی، مرغ سبز که بدون آنتی بیوتیک و هورمون است در واحدهای مرغداری خوزستان تولید می شود.

مصطفی کنار کوهی اظهار کرد: اداره کل دامپزشکی خوزستان  برای پیشگیری و کنترل بیماری ها به طور مرتب و در حجم گسترده از واحد های تولیدی، بازرسی انجام می دهد.

وی افزود:  بازرسی از صیدگاه ها و شناورهای دریایی که در انتقال فراورده های دامی در خوزستان فعال هستند به طور مرتب صورت گرفته و فرآورده های که قابلیت مصرف برای انسان ندارند شناسایی و از چرخه مصرف خارج می شوند.

مدیر کل دامپزشکی خوزستان درباره برخورد با متخلفین گفت: سلامت مردم و جامعه مهم است و برای این منظور در سال 92 بالغ بر 314 فقره پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع داده شد. در 5 ماه اول سال 93، حدود 60پرونده در عرصه تولید و توزیع مواد ناسالم به مراجع قضایی ارسال شده است .

وی بیان کرد: یک سال گذشته بیش از هزار و 200 تن انواع فراورده خام دامی ناسالم شناسایی و از چرخه مصرف خارج شده است.

کنارکوهی گفت: برای ارتقا سلامت عمومی، مرغ سبز که بدون آنتی بیوتیک و هورمون است در واحدهای مرغداری خوزستان تولید می شود.

وی بیان کرد: در طول پرورش مرغ سبز هیچ نوع واکسن، آنتی بیوتیک و هورمون مورد استفاده قرار نمی گیرد.مدیر کل دامپزشکی خوزستان: برای تولید مرغ سبز پیشگیری و کنترل حائز اهمیت است. برای این منظور واحدهای تولیدی مستلزم به رعایت استانداردهای تولید به صورت فشرده و متمرکز هستند.

وی درباره استاندارهای تولید افزود: اگر استانداردهای تولید ارتقا یاید به خودی خود نیاز به مصرف دارو مرتفع می شود و مرغ بدون دریافت هیچ دارو و ماده ای پرورش پیدا می کند.

کنار کوهی گفت:  این استانداردهای تولید شامل جایگاه تولید، کیفیت دانه، تردد و مدیریت واحد است. از واحدهای تولید مرغ سبز، بازرسی های دامپزشکی به طور مرتب صورت می گیرد و قبل از عرضه مرغ به بازار، مجدد آزمایشات کیفی صورت می گیرد که هیچ داروی در بدن مرغ وجود نداشته باشد.

وی گفت: خوزستان به لحاظ تولید مرغ سبز مستعد است و در سال گذشته 2 واحد مرغ سبز در خوزستان وجود داشت که با برنامه ریزی های صورت گرفته این واحدها در حال توسعه است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان افزود: یکی از گره های اصلی دامپزشکی خوزستان، فروش مرغ زنده است.

وی گفت: به طور قطع با همکاری مراجع قضایی و انتظامی با این پدیده برخورد می شود و علت اصلی وجود این مسئله ، صنعتی نبودن پرورش مرغ در خوزستان است.

کنارکوهی گفت: در 6 ماه اخیر بیش از 961 پرونده در زمینه فروش مرغ زنده تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.
مرجع / تسنیم
:
:
:
آخرین اخبار