تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۷
کد خبر: ۶۸۳۹۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با هماهنگی مدیرکل کانون پرورش فکری خوزستان

کودکان و نوجوانان اهوازی در حمایت از بچه‌های غزه تجمع می‌کنند

کودکان و نوجوانان اهوازی عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حمایت از کودکان و نوجوانان غزه، در تجمعی، اعتراض خود را به ددمنشی‌های رژیم غاصب صهیونیستی اعلام خواهند کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان امروز اظهار داشت: کودکان و نوجوانان اهوازی عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ظهر امروز در حمایت از کودکان و نوجوانان غزه، در تجمعی، اعتراض خود را به ددمنشی‌های رژیم غاصب صهیونیستی اعلام خواهند کرد.

عبدالنبی شاکریان افزود: کودکان اهوازی با حضور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کشیدن نقاشی و نگارش متن ادبی و دل نوشته انزجار خود را از ظلمی که به کودکان و نوجوانان غزه می‌شود ابراز می‌کنند.

وی با بیان اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در اهواز هفت مرکز فرهنگی هنری دارد افزود: مربیان و اعضای تمامی این مراکز در این مراسم شرکت خواهند داشت.

این مسئول فرهنگی، هدف از برگزاری این برنامه را ترویج و تقویت روحیه‌ ظلم‌ستیزی و حمایت از مظلوم در میان اعضای کانون اعلام کرد و یادآور شد: این برنامه 26 مرداد ماه، ساعت 10 صبح در مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان اهواز در فاز 2 پادادشهر برگزار خواهد شد.
captcha
آخرین اخبار