مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان از آغاز طرح پایش بار میکروبی کارگاههای بستهبندی و فرآوری فرآوردههای خام دامی در استان خوزستان خبر داد.
مصطفی کنارکوهی امروز با اشاره به نقش آلودگیهای ثانویه در سلامت فرآورده خام دامی اظهار کرد: آلودگیهای ثانویه میتوانند از طریق محیط، آب، سطوح کار و... به گوشت و یا سایر محصولات خام دامی منتقل شوند.
وی در ادامه افزود: به منظور بررسی وضعیت بهداشتی از مجموع 8 کارگاههای بستهبندی 112مورد نمونهبرداری از محصول، دست کارگر، آب مصرفی و سطوح کار صورت گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان بیان کرد: نمونههای اخذ شده به آزمایشگاه مرکزی استان ارسال و از نظر بار میکروبی و میزان وجود کلی فرمها مورد بررسی قرار گرفتند.
کنار کوهی گفت: یکی از وظایف دامپزشکی تضمین غذای سالم برای ایجاد زندگی سالم است که اجرای طرح مذکور به منظور رسیدن به این هدف اجرا شده و در آینده برنامه مدونی برای استمرار آن وجود دارد.