سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفهای مرکز بهداشت خوزستان از افزایش سطح سلامت نان در استان خبر داد.
مهران معلم اظهار کرد: بر اساس تاکید استانداری درخصوص بررسی چالشهای موجود در عرضه نان با کیفیت در استان و به ویژه کلانشهر اهواز، اولین کارگروه تخصصی بررسی کیفیت آرد و نان استان با حضور دستگاههای اجرایی مرتبط در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.
وی ادامه داد: در این جلسه بر طراحی برنامه عملیاتی منسجم و قابل اجرا شامل شناسایی ریسکهای مرتبط با حوزه آرد و نان و تدوین استراتژیها و فعالیتهای مرتبط بر انجام بازدیدهای مشترک سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و شرکت بازرگانی و غله منطقه 4 و مراکز بهداشت تاکید شد.
معلم افزود: هدف اصلی این اقدامات، افزایش رضایتمندی هماستانیها در خصوص کیفیت نان و همچنین ارتقا سطح سلامت نان و جذب ریزمغزیهای ضروری بدن توسط این ماده غذایی است.
وی همچنین خواستار حمایت کلیه دستگاههای اجرایی استان و اتاق اصناف و اتحادیهها در حل مشکلات موجود به صورت ریشهای شد و بر ضرورت حضور رسانهها و ارباب جراید را در آموزش عمومی به مردم و اصناف درخصوص حوزههای مختلف سلامت به ویژه بهداشت مواد غذایی تاکید کرد.