مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: شوری آب کارون سبب کاهش محصولات کشاورزی در خوزستان شده است.
کیخسرو چنگلوایی اظهار کرد: شوری آب کارون به حدی رسیده که بر کیفیت محصولات زراعی و باغی تاثیر گذاشته است.
وی افزود: آب کارون به اندازهای شده که بر کیفیت محصول خرما تاثیر گذاشته این در حالی که نخل در برابر شوری آب نسبت به گیاهان دیگر خیلی مقاوم است.
مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: EC آب به اندازهای رسیده که در برخی از محصولات زراعی و باغی مانند لوبیا و نیشکر شاهد کاهش محصول بودیم.
چنگلوایی افزود: شوری آب سد گتوند، علاوه بر تاثیر بر محصولات کشاورزی شهرستانهای همجوار که از آب سد برای آبیاری محصولات کشاورزی استفاده میکنند بر کشاورزی استان خوزستان نیز تاثیر نامطلوب گذاشته است.
وی تاکید کرد: باید در اسرع وقت برای شوری آب سد گتوند چارهای اندیشیده شود در غیر این صورت کشاورزی شهرستانهای که تحت پوشش سد هستند از بین میرود.
مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: باید راندمان آب را بالا ببریم تا کیفیت آب کارون افزایش یابد خوزستان قطب کشاورزی کشور است اما در سال های گذشته به علت انتقال آب کارون و احداث سد گتوند کشاورزی خوزستان مورد تهدید قرار گرفته است.