معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادكشاورزي خوزستان گفت: ميزان توليدات دامي استان در چهار ماهه امسال 197 هزار و 208 تن بوده كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5 درصد افزايش يافته است.
محمد مشكورزاده عنوانكرد: از ابتداي سال تا پايان تيرماه امسال 19 هزار و 45 تن گوشت قرمز و 21 هزار و 75 تن گوشت مرغ در استان توليد شده كه هر كدام نسبت به چهار ماهه سالگذشته به ترتيب 6 و 15 درصد افزايش داشتهاند.
وي افزود: مقدار توليد شير با 4 درصد افزايش، در اين مدت 152 هزار و 867 هزار تن بوده است. همچنين در چهار ماهه امسال 2 هزار و 471 تن تخممرغ توليد شده كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سالگذشته 8 درصد رشد را نشان ميدهد.
مشكورزاده اظهاركرد: ميزان توليد عسل خوزستان نیز از ابتداي سال تا پايان تيرماه 320 تن بوده كه 10 درصد افزايش يافته است.