سرپرست اداره جهاد کشاورزی خرمشهر از کشت برنج در 2 هزار هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد.
محمد مطرودی گفت: ارقام کشت شده در این شهرستان شامل عنبر بوی محلی و عنبر بوی نجفی است.
وی عملکرد متوسط برنج را در خرمشهر سه تن اعلام کرد و افزود: عمده شلتوک تولید شده در این شهرستان مصرف میشود.
سرپرست اداره جهاد کشاورزی خرمشهر با بیان اینکه کشت برنج در این شهرستان عمدتاً به شیوه سنتی و غرقابی انجام میشود، تصریح کرد: مقدار کمی نیز به صورت خشکهکاری کشت میشود که در سال جاری و برای دومین سال شاهد خشکه کاری برنج در خرمشهر بودهایم.
وی مساحت زیر کشت شلتوک به صورت خشکه کاری را 20 هکتار اعلام کرد و گفت: امسال برای دومین سال، یکی از زارعین در 20 هکتار از اراضی دهستان غرب کارون به خشکهکاری برنج پرداخته است.
مطرودی مصرف بهینه آب و کاهش هزینه کشت را از محاسن روش کشت برنج به صورت خشکهکاری برشمرد و خاطرنشان کرد: در روش خشکهکاری برنج پس از انتخاب زمین مناسب که شوری آن حداقل و دارای زهکشی مناسب باشد، کشت برنج انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: بذر در روش خشکهکاری به وسیله ماشینآلات کشاورزی، بذرپاش سانتریفوژ یا خطیکار کشت میشود؛ در حالی که در روش سنتی کشت بذر به صورت دستپاش انجام میشود.