تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸
کد خبر: ۶۶۸۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:

جمعیت جوان کشور روز به روز درحال‌کاهش است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: جمعیت جوان کشور روز به روز در حال کاهش است.
سید سعید سیدیان در سمینار علمی هفته ملی جمعیت که روز گذشته در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد اظهار کرد: همه سال در کشور یک سمینار علمی تحت عنوان هفته ملی جمعیت انجام می‌شود که سیاست‌های جمعیتی ایران در این سمینار برای یک سال بیان می‌شود.

وی افزود: پیش‌بینی‌های سازمان ملل این است که اگر در بد‌ترین شرایط روند نرخ باوری‌ کلی کشور ادامه یابد تا سال 1485 حدود 90 سال آینده جمعیت کشور به 30 میلیون نفر می‌رسد که از این تعداد حدود 50 درصد آن سالمند بالای 60 سال خواهد بود و این وضعیت مطلوب نیست.

وی ادامه داد: سیاست اخیر دولت تاکید بر افزایش جمعیت است در تشویق به باروری است و این می‌بایست هدفمند باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز خاطرنشان کرد: مهم‌ترین گروه برای ما در کشور جوانان هستند و سیاست اصلیمان تشویق جوانان به ازدواج، ایجاد اشتغال برای آن‌ها و افزایش فرزند آوری خواهد بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه میزان طلاق در سال 92 در استان خوزستان 8 هزار و 700 مورد بوده است افزود: این میزان طلاق در بخش شهری 8 هزار و 313 مورد و در روستایی 387 مورد است.

سید سعید سیدیان تصریح کرد: میزان ازدواج در بخش شهری 47 هزار و 296 مورد و در روستا 4 هزار و 832 مورد که جمعاً 52 هزار و 128 ازدواج در سال 92 نیز به ثبت رسید.

وی اظهار کرد: در سال 92 نیز 110 هزار و 162 مورد ولادت در استان خوزستان به ثبت رسید و آمار فوت شدگان در این سال 2 هزار و 62 نفر بود.

** شکل‌گیری خانه‌های مجردی در کلان‌شهر‌ها یک ناهنجاری‌ اجتماعی است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت: در کلان‌شهر‌ها افراد به شکل‌گیری خانه‌های مجردی روی آورده‌اند که این جزء مجموعه ناهنجاری‌های اجتماعی است.
خبرگزاری فارس: شکل‌گیری خانه‌های مجردی در کلان‌شهر‌ها یک ناهنجاری‌ اجتماعی است

حجت‌الاسلام آیت عادلی‌نژاد در سمینار علمی هفته ملی جمعیت که در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد با بیان اینکه برای افزایش سیاست جمعیتی نباید به دو مدل پرداخت اظهار کرد: نگاه قومیتی داشتن به افزایش جمعیت بین اقوام مختلف و یا رقابتی کردن، بزرگ‌ترین اشتباه در این عرصه است و باعث زمین زدن این طرح خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم یک نگاه آسیب‌شناسی داشته باشیم که چرا امروز ما به این وضعیت رسیدیم در واقع دلیل آن این است که متاسفانه به دلیل رویکرد به فرهنگ غربی، ارزش‌های گذشته و فرهنگ‌های گذشته تبدیل به ضد ارزش شدند.

عادلی‌نژاد گفت: مسئله کاهش ازدواج یک مسئله جدی است و نقطه مقابل افزایش طلاق نیز یک معضل است.

وی تصریح کرد: در کلان‌شهر‌ها افراد به شکل‌گیری خانه‌های مجردی روی آورده‌اند که این جزء مجموعه ناهنجاری‌های اجتماعی است.

وی افزود: اگر بخواهیم یک معضل اجتماعی را بررسی کنیم و بهترین تحلیل را داشته باشیم می‌بایست تک بعدی نگاه نکنیم مثلا مشکل اعتیاد جوانان را نباید بگوییم تنها آموزش و پرورش مسئول است یا خانواده بلکه همه این بخش‌ها سهم دارند و یکی از دیگری سهم بیشتر خواهد داشت.

مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز ادامه داد: در بحث افزایش جمعیت نیز به همین صورت خواهد بود که فرهنگ و اقتصاد سهم دارند و سهم فرهنگ از اقتصاد در این مسئله بالا‌تر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین آیت عادلی‌نژاد در پایان یادآور شد: هر چقدر یک مسئله مهم باشد درست پرداختن به آن مهم‌تر خواهد بود زیرا نباید یک مسئله را بد مطرح کنیم زیرا این موضوع باعث از بین رفتن آن مسئله مهم خواهد شد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار