تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
کد خبر: ۶۶۳۱۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افتتاح تاکسی سرویس ویژه بانوان در اندیمشک

در مراسمی با حضور مسئولان، نخستین تاکسی سرویس ویژه بانوان در اندیمشک تحت نظارت سازمان تاکسیرانی افتتاح و آغاز به کار کرد.

معاون فرماندار اندیمشک صبح امروز در مراسم افتتاح نخستین تاکسی سرویس ویژه بانوان این شهرستان که با حضور  اعضای شورای اسلامی شهر برگزار گردید، با تاکید بر استفاده از ظرفیت بانوان در حوزه‌های مختلف اظهار کرد: راه‌اندازی این آژانس در راستای تسهیل عبور و مرور بانوان در مسافرت‌های درون و برون‌شهری انجام شده است.

امیر حمزه بزرگی، هدف از این اقدام را امنیت و آسایش خانواده‌ها به ویژه بانوان و رفاه حال آنان عنوان کرد.

وی افزود: ضرورت راه‌اندازی تاکسی سرویس مخصوص بانوان در شهرستان احساس می‌شد و امیدواریم با این اقدام، زمینه برای فعالیت بیشتر و بهتر بانوان در جامعه فراهم شده و این کار الگویی برای سایر بانوان برای شرکت در کارهای اجتماعی قرار گیرد.

ایجاد اشتغال برای 12 نفر از بانوان و ارائه سرویس‌های خدماتی ویژه بانوان به آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، مجالس عروسی و مدارس دخترانه از دیگر خدمات این تاکسی سرویس است.
مرجع / فـارس
برچسب ها: اندیمشک
:
:
:
آخرین اخبار