تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۹
کد خبر: ۶۶۳۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس جمعیت هلال احمر ایذه خبر داد ؛

آغاز اجرای طرح تابستانه اوقات فراغت در ایذه

رئیس جمعیت هلال احمر ایذه از آغاز اجرای طرح اوقات فراغت تابستانه ویژه جوانان شهرستان توسط این جمعیت خبر داد.

کوروش مهرزادگان امروز از برگزاری طرح اوقات فراغت تابستانه در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: این طرح در رده‌های سنی کودکان، جوانان و بزرگسالان در قالب کلاس‌های فرهنگی، آموزشی، امدادی، بشردوستانه و بهداشتی و همچنین روانشناسی خانواده توسط جمعیت هلال احمر ایذه صورت می‌گیرد.

وی افزود: با تلاش‌های صورت گرفته جمعیت هلال احمر شهرستان، این کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی با استقبال بیش از پیش و چشمگیر عموم مردم و اعضای این جمعیت روبرو گردیده است.

رئیس جمعیت هلال احمر ایذه تصریح کرد: از خانواده‌ها و جوانان شهرستان به‌منظور مشارکت و فراگیری دوره‌های آموزشی امدادی برای مقابله با حوادث دعوت به‌عمل آمده است و انتظار می‌رود در این زمینه همچنان ما را همراهی کنند.

وی در پایان گفت: پس از اتمام این دوره‌ها به افراد شرکت کننده گواهی حضور اعطا خواهد شد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار