تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۲
کد خبر: ۶۶۰۷۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انتصاب جدید در دانشگاه شهیدچمران اهواز

انتصاب دکتر پروانه ولوی به سمت دبیر کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران

طی حکمی از سوی دکترمحمد رعایایی اردکانی سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، دكتر پروانه ولوي عضو هيئت علمي دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي به عنوان دبیر کمیسیون امور بانوان دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در متن حکم انتصاب دکتر ولوی آمده است: نظر به تعهد، دانش و تجارب ارزنده سركار، به موجب اين ابلاغ و با حفظ سمت آموزشي به مدت دو سال به عنوان دبير كميسيون امور بانوان دانشگاه منصوب مي گرديد. اميد است با اتكال به الطاف خداوند متعال و با همكاري ساير اعضاي محترم در اين زمينه موفق باشيد.

دکتر پروانه ولوی دارای مدرک دكترا فلسفه تعلیم و تربیت، استادیار دانشكده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز بوده که هم اکنون مسئولیت معاونت آموزشی دانشکده را نیز بر عهده دارند.

شایان ذکر است که کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران از سال 85 فعالیت خود را آغاز کرده است. توانمندسازی زنان در عرصه های مختلف، فراهم آوردن بستری مناسب برای برخورداری از امکانات رشد و ارتقاء بانوان شاغل و مشارکت آنها درعرصه های مختلف، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و گسترش ارزش ها و شئون اسلامی، شناسایی و معرفی بانوان مستعد به منظور تقویت زمینه مشارکت آنها، تجلیل از زنان نخبه و نام آور دانشگاه، برگزاری برنامه های دینی، فرهنگی، تفریحی و ورزشی به مناسبت های مختلف، از جمله اهداف کمیسیون امور بانوان دانشگاه به شمار می رود.

پیش از این، دکتر پروین گلی زاده عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی مسئولیت این کمیسیون را بر عهده داشت.
captcha
آخرین اخبار