تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۰
کد خبر: ۶۵۹۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تمایل DELL برای بازگشت به ایران

عرضه کننده انحصاری محصولات DELL در ایران، از تمایل رسمی این رایانه‌ساز آمریکایی برای حضور دوباره در بازار ایران خبر داد.

علی رشیدی از تمایل رسمی رایانه‌ساز آمریکایی دل برای حضور دوباره در بازار ایران خبر داد و اظهار داشت: شرکت دل با استقبال از کاهش تحریم‌ها در حال بازار سنجی برای ورود مجدد به بازار ایران است.

شرکت Dell سومین تولیدکننده رایانه در جهان است و در زمینه تولید سرور و ایستگاه‌های پردازشی مقام دوم را در اختیار دارد.

این فعال بازار رایانه با اشاره به فروش محصولات دل علیرغم محدودیت‌های موجود، گفت: تاکنون محصولات دل بیشتر در گروه لپ‌تاپ‌ و تبلت‌ها در ایران وجود داشت. پیش‌بینی می‌شود با آغاز دور جدید تعاملات، محصولات حرفه‌ای دل نیز از جمله راه‌حل‌های رایانش شخصی و سازمانی، گوشی‌های هوشمند و ابزارهای تندرستی از مجموعه این سازنده به ایران وارد خواهند شد.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
Martin
|
Spain
|
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
0
0
captcha
آخرین اخبار