تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲
کد خبر: ۶۵۷۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل دامپزشکی خوزستان خبر داد ؛
تشدید نظارت‎های دامپزشکی در ماه رمضان
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: برای تأمین امنیت غذایی شهروندان در ماه رمضان، نظارت‏‎های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‎های خام دامی تشدید می‎‏شود.

مصطفی کنارکوهی امروز با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان، مصرف فرآورده‎های خام دامی و مواد پروتئینی افزایش می‎یابد، اظهار کرد: با افزایش میزان عرضه و تقاضای محصولات و مواد پروتئینی خام دامی ممکن است استانداردها و شاخص‎های بهداشتی تحت تاثیر قرار گیرد، لذا دامپزشکی با اعمال نظارت‎های بیشتر مانع از این رویکرد می‎شود.

وی تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپ‌های‌ ویژه بهداشتی‌، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‎های خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌ها و سردخانه‌ها را بر عهده دارند.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان افزود: این طرح از ابتدای ماه رمضان با مشارکت 92 نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب 66 اکیپ در دو نوبت کاری صبح و عصر آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار