مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: برای تأمین امنیت غذایی شهروندان در ماه رمضان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
مصطفی کنارکوهی امروز با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان، مصرف فرآوردههای خام دامی و مواد پروتئینی افزایش مییابد، اظهار کرد: با افزایش میزان عرضه و تقاضای محصولات و مواد پروتئینی خام دامی ممکن است استانداردها و شاخصهای بهداشتی تحت تاثیر قرار گیرد، لذا دامپزشکی با اعمال نظارتهای بیشتر مانع از این رویکرد میشود.
وی تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها، هتلها، چلوکبابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاهها و سردخانهها را بر عهده دارند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان افزود: این طرح از ابتدای ماه رمضان با مشارکت 92 نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب 66 اکیپ در دو نوبت کاری صبح و عصر آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.