تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۶۵۳۴۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
راه‌اندازی‌نخستین‌شهرک‌کشاورزی‌کشور درگتوند
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: نخستین شهرک کشاورزی کشور با بهره گیری از دانش آموختگان رشته های کشاورزی در شهرستان گتوند در آستانه راه اندازی است.

فتح اله ابوعلی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به این منظور با همکاری استانداری و جهاد کشاورزی خوزستان، یک هزار و یکصد هکتار زمین کشاورزی مستعد در پادگان شهید باغبانی گتوند برای فعالیت 110نفر از دانش آموختگان رشته های کشاورزی که شرایط لازم را داشته باشند اختصاص یافته و بزودی فعالیت خود را آغاز می کنند.

وی افزود: این شهرک نخستین شهرک کشاورزی کشور در منطقه ای خواهد بود که دیگر دانش آموخته بیکاری جویای کار نخواهد داشت.

ابوعلی گفت: 70درصد دانش آموختگان رشته های کشاورزی در خوزستان عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این استان می شوند که 95درصد اینها جویای کارند.

وی با اتکا به برخورداری خوزستان از استعدادهای لازم در زمینه نیروی انسانی متخصص و نیز توانمندی های عظیم بخش کشاورزی از پیش بینی برای اشتغال شش هزار و 500نفر در این استان در بخش کشاورزی خبر داد.

ابوعلی یادآوری کرد: اراضی کشاورزی پادگان شهید باغبانی گتوند در سال های گذشته در اختیار نیروهای نظامی قرار داشت که با توجه به موافقت فرماندهی کل قوا قرار شد در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.

وی افزود: براین اساس اراضی موجود در این پادگان به منظور اشتغال به کار دانش آموختگان رشته های کشاورزی در نظر گرفته شد که اراضی خارج از محدوده در سال های پیشین تعیین تکلیف شده بود یا معارض داشت.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان همچنین از واگذاری یک هزار هکتار از اراضی شرق شهر رامین به 200کارشناس عضو سازمان با امتیاز برخورداری از مسکن با موافقت مدیرعامل شهر جدید رامین خبر داد و اظهار کرد: در مرحله نخست و بر اساس این توافق 300هکتار از این اراضی مورد بهره برداری قرار می گیرد و اراضی مورد نظر به این منظور هم مشخص شده است.

وی در مجموع از واگذاری دو هزار و 760هکتار زمین به 346 کارشناس در چهار سال اخیر در خوزستان خبر داد و گفت: در این چارچوب 200ناظر کشاورزی هم به کار گرفته شده اند.

ابوعلی ادامه داد: در این مدت 179واحد دامپروری و گلخانه ای هم به دانش آموختگان رشته های مرتبط واگذار شده است و سایر مجتمع ها هم قرار است با تعیین اولویت به دانش آموختگان رشته های کشاورزی واگذار شود.

وی به ایجاد زمینه شغلی برای اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در چهار سال اخیر اشاره و اظهار کرد: افرادی باید وارد کار و فعالیت در این بخش ها شوند که متخصص بوده و دارای صلاحیت باشند.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در عین حال از صدور چهار هزار پروانه اعم از بهره برداری و تاسیس در رشته های مختلف کشاورزی در 12سال از زمان آغاز فعالیت این سازمان خبر داد و گفت: این سازمان با 13هزار عضو هسته مشاوره مناسبی برای بخش کشاورزی استان است.

وی تاکید کرد: اشتغال همیشه با پول ایجاد نمی شود؛ گاهی یک تصمیم خوب منجر به اشتغال می شود.

ابوعلی همچنین از دریافت 185میلیارد ریال تسهیلات برای 225 دانش آموخته رشته های کشاورزی در خوزستان در چارچوب طرح توسعه کشاورزی خبر داد و گفت: با همکاری سازمان نظام مهندسی بیش از یکصد طرح اشتغالزا برای اعضای این سازمان مصوب شده است.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار