تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۲
کد خبر: ۶۵۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
چرا توپخانه جهان اسلام شليك نمي كند؟!
رشيد غريبی اندبيلی
هفته گذشته انتشار خبر كشتار گروهي از جوانان ونوجوانان در نروژ مهترين خبري بود كه تيتر يك رسانه ها را بخود اختصاص داد اين جنايت كه خون‌بارترین واقعه در نروژ از زمان جنگ جهانی دوم توصیف شده است، حداقل ۹۳ نفر کشته و ۹۶ نفر مجروح به جا گذاشت . بلا فاصله پس انتشار اين خبرانگشت اتهام به سوي گروه هاي اسلامي و حتي ايران نشانه رفته و خبر گزاري ها در لابه لاي اخبار خود گروه هاي اسلامي و حتي ايران را از مظنونين اصلي اين حادثه تروريستي قلمداد نموده ودر راستاي سياست اسلام هراسي ،خود را براي حمله همه جانبه عليه مسلمانان و ايران آماده نمودند. خوشبختانه عامل اين حمله تروريستي به سرعت بازداشت شده وضمن اعتراف به جنايات پليد ،خود را از مسيحيان افراطي و ضد اسلامي معرفي نمود و در حالي كه رسانه هاي غربي خودرا براي ايجاد يك موج جديد و عظيم عليه مسلمانان و ايران آماده مي كردند به يك باره فروكش كرده و با تغيير استراتژي خود فرد تروريست كه حدود يكصد انسان بيگناه را به خاك وخون كشيده وبه قتل رسانده بود ،فردي افراطي و حتي رواني معرفي نمودند و بعد از اين ديگر از اين حادثه به عنوان ترور و تروريست نامي نبردند و در بد ترين حالت از آندرس برویک ، جوان 32 ساله نروژی به عنوان يك مسيحي افراطي گرا نام بردند.
غرب و رسانه هاي غربي كه از هر دفاع مسلماني در برابر جان ومال و هويت خود به عنوان تروريست نام مي برند و اگر در اين ميان از دماغ هر فرد غربي قطره خوني جاري شود با دميدن بر توپخانه رسانه اي خود گوش فلك را كر مي نمايند و مرثيه ها مي سرايند اما اين رسانه‌ها به طور گسترده از به کار بردن واژه تروریست برای عامل این حمله تروریستی که توسط پلیس دستگیر شده و هم اکنون در بازداشت است خودداری می‌کنند آیا کسی می‌تواند یک ذره شک داشته باشد که اگر این عمل وحشیانه علیه شهروندان غیر نظامی را یک فرد مسلمان مو مشکی و چشم تیره، انجام داده بود در بوق و کرنا نمی‌شد که این عمل یک «حمله تروریستی» است؟
در همين زمينه گلن گرین والد از روزنامه نگاران منتقد می‌نویسد: «این تناقض و آشفته گویی بسیار آشکار است زیرا در رسانه‌های آمریکایی و گفتمان سیاسی غالب در آمریکا، تروریسم به طور ساده این گونه معنا می‌دهد که حمله تروریستی توسط افراد مسلمان که از غرب و غربیان متنفرند صورت می‌گیرد. آن‌ها می‌گویند البته کسی که مثل ماست و به خدایی که ما قبول داریم اعتقاد دارد هم ممکن است که این عمل را مرتکب شوند ولی این اتفاق وقتی می‌افتد که از آن‌ها سوء استفاده شده باشد. مسیحی‌ها در قالب«تعریف تروریسم»نمی‌گنجند مگر اینکه تحت فشار و یا اجبار به این کار وادار شده باشند. مسالهٔ تروریسم منحصرا از آنِ مسلمانهاست.»
این‌ها همه جملاتی است که این روز‌ها از هر رسانه و هر نخبه سیاسی شنیده می‌شود. مسیحیان در این گونه تعاریف مفهومی از واژگان نمی‌گنجند و اگر کشتاری هم به راه بیندازند «افراط گرا» خوانده می‌شوند. این واژه «افراط گرا» در اطلاق به عامل این رویداد در رسانه‌های غربی در حال گسترش است.
به هر حال غرب و امپراطوري رسانه اي غرب ثابت كرده اند كار برد تمامي اصطلاحات و واژه ها كار برد دوگانه دارند و مصداق آنها در جوامع مختلف معاني گوناگوني دارند و از طرفي رسانه هاي استكباري متناسب با توپخانه جنگي و جنگ افزارهاي جنگي شليك مي كنند و در ده هاي اخير نيز نشان دادند كه شليك رسانه هاي استكباري قبل از شليك توپخانه نظامي صورت گرفته و تلفات آن نيز بالاتر از تلفات نظامي مي باشد.
اما نكته اي كه در اين ميان مورد غفلت واقع شده است اين است كه اصولا كشورهاي مسلمان و به طور كلي جهان اسلام همانطوري كه در بخش سخت افزاري پيرو غرب هستند در بخش رسانه اي هم از غرب پيروي مي كنند و علي رغم رشد بيداري اسلامي در ميان جوامع اسلامي هنوز نتوانسته اند راه خود را از غرب جدا كنند.
در حالي كه علي رغم اينكه حادثه نروژ يك حادثه تروريستي و ضد انساني بود كه دل هر انسان آزاده اي را به درد مي آورد اما اگر كشورهاي اسلامي كمي به رسانه هاي خود كه در حال حاضر مي توان از آن به عنوان توپخانه مجازي نام برد درست و مناسب و تاثير گذاري استفاده مي نمودند مي توانستند با آگاه نمودن افكار عمومي دنيا و حتي غرب ضمن به نمايش گذاشتن ابعاد اين جنايت به جهانيان نشان دهند كه در واقع اين سران استكبار هستند كه از تروريست به عنوان ابزار عليه ملتها استفاده مي نمايند و بين تروريست و اسلام هيج گونه سنخيتي وجود نداشته و همواره ترور وكشتن انسانهاي بي گناه از بالاترين گناهان در دين مبين اسلام مي باشد و از طرف ديگر اينكه ترور و تروريست زاده و پرورش يافته افكار پليد سران غرب و قدرت طلبان غربي مي باشد.
اما متاسفانه اين حادثه بار ديگر ضعف جهان اسلام و كشورهاي اسلامي در استفاده از رسانه ها و افكار عمومي نشان داد به طوري كه پس از مشخص شدن هويت اين جنايت كار و امتناع رسانه هاي غربي از بكار بردن لفظ تروريست براي اين جاني نه تنها در اكثر رسانه هاي كشورهاي غربي و اسلامي ازجنايتكار فوق به عنوان تروريست نامي برده نشد بلكه از فردي كه حدود دويست نفر را به خاك وخون كشيده بود به عنوان مسيحي افراطي و حتي رواني نام برده شد و تاسف بار تر هم اينكه اين الفاظ حتي در رسانه هاي خودمان نيز مورد استفاده قرار گرفت .
به هر حال اين حادثه و حوادث مختلف ديگر نشان مي دهد كه كشورهاي جهان اسلام و در راس آن ايران اسلامي بايد با اهتمام به مسئله افكار عمومي اقدام به ايجاد رسانه اي قوي و تاثير گذار در جهان نموده ،تا در مواقع لزوم در مقابل شليك هاي توپخانه اي رسانه اي غرب ، با شليك به افكار عمومي جهان ،مردم جهان را از واقعيت هاي موجود آگاه کند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۸
0
0
كدام توپخانه ؟كدام جهان اسلام ؟سران جهان به اصطلاح اسلام يا شيوخ عرب فقط به منافع خودشان مي انديشند اونهم كه به منافع كشورهاي غربي پيوند خورده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۹
0
0
به نظر من ايران اسلامي بايد به تنهايي اين توپخانه را راه اندازي كند
:
:
:
آخرین اخبار