مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه با داشتن اطلاعات دقیق جمعیتی سالمندان میتوان نیازهای بهداشتی، عاطفی و درمانی آنها را تامین کرد، گفت: خوزستان دیرتر از کشور سالخورده میشود.
مهرداد شریف مخملزاده در کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: سالمندان بر اساس تقسیم سازمان ملل به سه نوع ساختار جمعیتی جوان، بزرگسال و سالخورده تقسیم میشوند که معیار این تقسیم بندی نسبت جمعیتی 65 سال و بالاتر است.
وی افزود: کشورهای دارای جمعیت جوان کشورهایی هستند که نسبت جمعیت سالخورده آنها زیر چهار درصد کل جمعیت باشد.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: کشورهای دارای جمعیت بزرگسال نسبت سالخوردهها بین چهار تا شش درصد جمعیت و کشورهای دارای جمعیت سالخورده نسبت جمعیت سالخورده بالای هفت درصد کل جمعیت کشور است. وی با بیان اینکه در کشور ما در سال 75 جمعیت سالخوردگان 4.3 جمعیت کشور را تشکیل می داد گفت: این رقم در سال 85 به 5.1 و در سرشماری سال 90 به 5.7 رسید.
وی ادامه داد: در استان خوزستان جمعیت سالخوردگان در سالهای 75، 85 و 90 به ترتیب سه درصد، 3.8 درصد و 4.1 درصد بوده است با این وجود ساختار جمعیتی استان نسبت به کشور ساختار جوانتری است و دیرتر به مرحله سالخوردگی خواهد رسید.
شریف مخملزاده با اشاره به اینکه توزیع جمعیتی در شهرستانها بر اساس سرشماری سال 90 دامنه تغییرات وسیعتری را نشان میدهد عنوان کرد: در شهرستان هندیجان 6.4 درصد جمعیت را افراد 65 سال و بالاتر تشکیل میدهند که نشان میدهد این شهرستان بزرگسالی طی کرده و در مرحله سالخوردگی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: جمعیت سالخوردگان در شهرستانهای بهبهان 5.9 درصد، لالی 5.9 درصد، باغملک 5.5 درصد، مسجدسلیمان 5.2 درصد، باوی 3.3 درصد، اهواز 3.2 و بندر ماهشهر3.1 درصد جمعیت را تشکیل میدهند.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه با داشتن اطلاعات دقیق جمعیتی سالمندان میتوان نیازهای بهداشتی، عاطفی و درمانی آنها را تامین کرد، گفت: خوزستان دیرتر از کشور سالخورده میشود زیرا بخش قابل توجهی از مسائل سالمندان به حیطه عاطفی برمیگردد.