فرمانده انتظامی شهرستان شوش گفت: با تلاش ماموران پلیس آگاهی این شهرستان فردی با 68 میلیارد ریال کلاهبرداری پس از دو سال متواری بودن دستگیر شد.
سرهنگ حمیدرضا بهاروند امروز سه شنبه افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام تحقیقات گسترده متوجه شدند شخصی بنام ˈ ع. ع ˈ با شگرد راه اندازی سیلوی گندم و ذرت از 10 نفر و یک موسسه مالی اعتباری در شهرستان های شوش، دزفول ، اندیمشک و بخش شاوور شوش مبلغ 68 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده و متواری شده است.
وی تصریح کرد: با آغاز کار اکیب ویژه پلیس آگاهی شهرستان شوش، سرانجام متهم پس از 2 سال متواری بودن، در مخفیگاهش شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه در روستای ˈمیثم تمارˈ از توابع شهرستان شوش دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.
سرهنگ بهاروند در خاتمه با اشاره به اعتراف متهم به بزه انتسابی خود خاطر نشان کرد: تلاش جهت شناسایی دیگر مالباختگان احتمالی همچنان ادامه دارد، که پرونده متشکله در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شوش خوزستان تحت رسیدگی می باشد.