تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۶۳۸۸۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

والی:نمی‌توانم در تیمي جز فولاد بازی کنم

مدافع تیم فوتبال فولادخوزستان با اشاره به پیشنهادش از تیم استقلال تهران می‌گوید دوست دارم فصل آینده هم در فولاد باشم و تصمیمم را براي ماندن در فولاد گرفته‌ام.

ایوب والی اظهارکرد: از چند تیم پیشنهاد داشتم ولی هر کسی که با من تماس می‌گرفت به آن‌ها می‌گفتم که من با باشگاه فولاد قرارداد دارم.

وی با بیان این‌که دوست دارم فصل آینده هم در فولاد بمانم و تصمیمم را در اين خصوص گرفته‌ام، گفت: قرارداد من با باشگاه به صورت توافقی است و طی چند روز آینده هم به باشگاه فولاد می‌روم تا قراردادم را با آن‌ها تمدید و قطعی کنم، البته ممکن است از سوی باشگاه موارد غیر منتظره‌ای پیش بیاید ولی خودم دوست دارم بمانم.

مدافع تیم فوتبال فولادخوزستان بیان کرد: من خودم اهوازی و بچه همین‌جا هستم و تیم محبوبم فولاد است و نمی‌توانم در تیم دیگری بازی کنم. به هر حال من تصمیمم را برای این‌که امسال هم در فولاد بمانم گرفته‌ام.

وی در پاسخ به این سوال که گویا استقلال تهران هم تمايل به جذب شما دارد؟ گفت: بله، از این تیم پیشنهاد داشتم ولی این پیشنهاد آن قدر قوی نبود که من بخواهم درمورد آن فکر کنم، البته حتی اگر قوی هم بود، من بازهم فولاد را ترجیح می‌دادم.

والی با بیان این‌که دوست دارم سایر بازیکنان تیم نیز در فولاد بمانند، خاطرنشان‌کرد: فولاد سال گذشته نتیجه خوبي گرفت و من دوست ندارم که بازیکنان‌مان از تیم بروند و تیم از هم بپاشد. در این مدت استراحت هم با هر بازیکني از تیم‌مان که صحبت داشتم به آن‌ها می‌گفتم که در تیم بمانیم و به فولاد کمک کنیم. سال گذشته پس از هر پیروزی‌‌اي كه به دست مي‌آورديم، مردم خوشحال می‌شدند و خوزستان حال دیگری داشت.

وي در ادامه درباره جدایی فرکی از فولادخوزستان، عنوان‌کرد: در این دو سالی که فرکی در تیم بود، کارنامه‌اش گویای همه چیز است. در سال اولی که به فولاد آمد با او به سهمیه آسیایی دست پیدا کردیم و در سال دوم حضورش نیز قهرمان شدیم و در رقابت های آسیایی هم درخشش داشتیم. او زحمات بسیاری برای ما کشید و مربی بزرگی است و گردن همه بازیکنان و خوزستانی‌ها حق دارد. ما هم موارد بسیاری را طی این دو سال از او یاد گرفتیم و امیدوارم هر جا که هست سالم و موفق باشد. من پس از عملی که داشت با او تماس گرفتم و جویای حالش شدم.

مدافع تیم فوتبال فولادخوزستان در پايان صحبت‌هاي خود به دراگان اسکوچیچ اشاره و او را مربی با شخصیت و بزرگی دانست و گفت: سال گذشته ملوان با او نتایج بسیار خوبی کسب کرد و هر چه پیش می‌رفت، بیشتر خودش را در اين تيم نشان می‌داد.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار