تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱
کد خبر: ۶۳۴۴۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ورشكستگي تعاونی‌های مرزنشینان خوزستان

مدیرعامل تعاونی‌های مرزنشینان خوزستان گفت: تعاونی‌های مرزنشین به دلیل مشکلات مالی فراوان دچار ورشکستگی شده‌اند.

عبدالرحمن جباری عنوان‌کرد: در حال حاضر 32 تعاونی مرزنشین در استان وجود دارند كه بدهی‌های فراوانی به شهرداری‌ها، بانک‌ها و اداره‌کل مالیات دارند.

وی افزود: وضعیت مالی تعاونی‌های مرزنشین به‌گونه‌ای است که حتی توانایی پرداخت حقوق کارکنان خود را ندارند.

مدیرعامل تعاونی‌های مرزنشینان خوزستان بیان‌کرد: براساس قانون تعاونی که توانایی پرداخت بدهی‌های خود را ندارد باید به دادگاه مراجعه و دادگاه ورشکستگی آنان را اعلام کند.

جباری با اشاره به عوامل ورشکستگی تعاونی‌های مرزنشین اظهارکرد: تحریم‌ها و نوسانات نرخ دلار عوامل اصلی ورشکستگی تعاونی‌های مرزنشین است. در شرایط تحریم امکان انتقال پول و برای تجارت خارجی مهیا نبود. به همین منظور این تعاونی‌ها درآمد فراواني را در بخش تجارت خارجی از دست دادند.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار