تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱
کد خبر: ۶۲۹۵۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تعطیلی جایگاه های CNG در اروندکنار

هر دو جایگاه سوخت گاز طبیعی(CNG) بخش اروندکنار در 45 کیلومتری جنوب آبادان به دلایل مختلف تعطیل شده و رانندگان وسایل نقلیه مجبور به طی مسافت 45 کیلومتری برای سوخت گیری هستند.

تعطیلی این جایگاه ها موجب شده تا رانندگان بخش مرزی اروندکنار برای استفاده از سوخت گاز طبیعی مسافت 45 کیلومتری اروندکنار تا آبادان را طی کنند.

احمد پور شعیب یکی از تاکسیرانان درون شهری اروندکنار گفت: تعطیلی جایگاه های عرضه گاز طبیعی(CNG) در اروندکنار موجب شده تا تاکسیرانان و اهالی بخش مرزی اروندکنار علاوه بر افزایش هزینه ها، ساعاتی طولانی در آبادان در صف انتظار سوخت گیری باشند.

یکی دیگر از تاکسیرانان اروندکنار اظهار داشت: تاکسیرانان با توجه به گرمای طاقت فرسا و هوای شرجی منطقه مجبورند به جای خدمت رسانی به شهروندان اروندکنار به آبادان عزیمت کرده و مدت زمانی طولانی را برای سوختگیری در صف باشند.

طاهر دردوشی افزود: چند روزی است بدلیل مشکلات یادشده از بنزین به جای گاز طبیعی استفاده می کنم که این موضوع هزینه ها را دو چندان کرده است.

وی اظهار داشت: متاسفانه جایگاه منیوحی در 25 کیلومتری اروندکنار نیز مدتی است تعطیل شده و در این مدت رانندگان از بنزین 10 هزار ریالی استفاده می کنند.

شهردار اروندکنار علت اصلی تعطیلی تنها جایگاه سوخت CNG در این شهر را بدهی جایگاه به شرکت گاز آبادان اعلام کرد.

یوسف دریس افزود: در صدد هستیم تا جایگاه گاز CNG شهر اروندکنار را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

بخشدار اروندکنار نیز از پیگیری برای بازگشایی مجدد جایگاه عرضه گاز طبیعی(CNG) در منیوحی خبر داد.

عباس ساکی گفت: تلاش بر این است تا با هماهنگی اداره گاز شهرستان آبادان هرچه سریعتر نسبت به بازگشایی مجدد یکی از دو جایگاه گاز در بخش اروندکنار اقدام شود.

وی افزود: جایگاه شهری گاز (CNG) در اروندکنار به شهرداری واگذار شده و جایگاه دیگر در دهستان منیوحی متعلق به بخش خصوصی است.
مرجع / ایرنا
برچسب ها: اروندکنار
:
:
:
آخرین اخبار