تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۸
کد خبر: ۶۲۶۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
پورنصاری:
اروندکنار شهری فراموش شده است
رئیس شورای اسلامی شهر اروندکنار گفت: این شهر شهری فراموش شده است که با گذشت بیش از 23 سال از پایان جنگ هنوز هیچ تغییر و تحول اساسی در وضعیت آن ایجاد نشده است.

عبدالرضا پورنصاری با بیان این موضوع که ما منتخب مردم هستیم و برای رفع مشکلات آنها به شورا پا نهاده ایم، افزود: هر چند که در زمان انتخابات شوراها شعارهایی دادیم اما زمانی که وارد شورا شدیم دیدیم که مسائل بسیار متفاوت است، امکانات موجود و حدود اختیارات شورا سبب شد تا نتوانیم بسیاری از قولهایی را که داده ایم، عملی کنیم.

وی اظهار کرد: رفع مشکلات شهری اروندکنار نیاز به همراهی و اتحاد میان اعضای شورا دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اروندکنار تصریح کرد: انجام تغییر و تحولات در زمینه انتخاب نمایندگان و مسئولان تاکنون هیچ اثر مثبتی در جهت رفع مشکلات مردم این خطه از کشورمان نداشته است.

پورنصاری از فاضلاب و آب شرب به عنوان دو بحران اصلی و اساسی که مردم این شهر با آن دست به گریبان هستند، نام برد و یادآور شد: وجود این مشکلات که همچون میراثی از گذشته به ما رسیده سبب شده تا اعضای شورا به جای آنکه به فکر ارائه طرحهای توسعه ای شهر باشند روزانه در گیر و دار رفع مشکل آب و فاضلاب شهری هستند.

وی گفت: هشت سال پیش برای آب شرب لوله گذاری کردند اما این طرح تنها سه درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ادامه کار به بهانه نبود اعتبارات راکد مانده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اروندکنار از آسفالت شهری به عنوان یکی دیگر از مشکلات این شهر نام برد و گفت: دانش آموزان در هنگام رفتن به مدرسه و یا بازگشت از آن به خصوص در فصل بارندگی باید نایلون به دور کفشهایشان ببندند زیرا نبود آسفالت سبب گل آلود شدن مسیر تردد آنان می شود.

پورنصاری افزود: در زمان حاضر امکانات و وضعیت فعلی شهر اروندکنار از یک روستا هم کمتر است و این سبب گلایه مندی شدید مردم شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اروندکنار با اشاره به بحث اشتغال زایی و نبود زمینه کار در این منطقه اظهار کرد: در زمان حاضر 350 لیسانس، فوق لیسانس و دیپلم در اروند کنار وجود دارد که از نبود کار و اشتغال در رنجند و این در حالیست که در بسیاری از بخشهای مختلف شهری افراد سفارش شده برخی مسئولان از سایر شهرها مشغول به کار هستند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت بیماران دیالیزی اروندکنار تصریح کرد: این بیماران با مشکلات عدیده ای در زمینه درمان مواجهند، آنان برای دیالیز باید مسیر 50 کیلومتری اروندکنار تا آبادان را طی کنند که این مسئله علاوه بر تحمیل مشغله دوری راه آنان را متحمل صرف هزینه های سنگین تردد نیز کرده است.

پورنصاری یادآور شد: اگر امکان تحویل دستگاه دیالیز در اروندکنار وجود ندارد حداقل سرویس ایاب و ذهاب برای آنها مهیا شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اروندکنار گفت: با توجه به اینکه صید و صیادی اصلی ترین شغل مردم اروندکنار به شمار می رود، متاسفانه دریابانی مشکلاتی را برای آنان ایجاد کرده است که باید هر چه سریعتر در جهت رفع آنها چاره اندیشی شود.

وی با توجه به الزام شناورها به رفتن به گمرک برای سوختگیری افزود: با توجه به حجم بالای شناورهای پهلو گرفته در کنار اسکله گمرک و ظرفیت کم این اسکله امکان پهلوگیری جهت دریافت سوخت در این مکان وجود ندارد. از سوی دیگر به قایقهای صیادی دستور داده اند تا  در نهرهای شهر اقدام به صیادی نکنند و این در حالیست که این کار از سالیان گذشته در منطقه مرسوم بوده است ضمن آنکه عراقی ها نیز در کنار اروند به راحتی و آزادانه به صید ماهی می پردازند و هیچ ممنوعیتی ندارند.

پورنصاری تصریح کرد: الزام قایقهای صیادی به ارائه و امضاء تعهدنامه عدم صید در نهرهای شهری مشکلاتی را برای اهالی ایجاد کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اروندکنار همچنین کشاورزی منطقه را زیر صفر خواند و گفت: تسطیح کردن یکسان زمینها در نقاط مختلف و عدم تحویل این زمینها به رغم تسطیح، مشکلات فراوانی را برای کشاورزان منطقه ایجاد کرده است که باید هر چه سریعتر نسبت به رفع این مشکل اقدام شود.
مرجع / مـهـر
برچسب ها: اروندکنار
:
:
:
آخرین اخبار