تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷
کد خبر: ۶۲۵۹۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افتتاح بزرگترین مرکز تفریحی،تجاری جنوب غرب کشور در ماهشهر

در آستانه میلاد باسعادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) بزرگترین مرکز تفریحی - تجاری جنوب غرب کشور روز دوشنبه در مراسمی با حضور مسوولان محلی در شهر بندری ماهشهر در 100کیلومتری جنوب اهواز افتتاح شد.

در مراسم افتتاح این مرکز اعلام شد: مرکز تجاری، تفریحی جام جم با اعتباری افزون بر 220میلیارد ریال در پنج طبقه و زیربنای 12هزارو 500مترمربع با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث و به بهره برداری رسیده است.

این مرکز همچنین دارای 126واحد تجاری، تالار اجتماعات، رستوران، کافی شاپ، شهربازی، توقفگاه خودرو ، سفره خانه سنتی و رصدخانه است.

غلامحسین کمایی شهردار ماهشهر در این مراسم از حمایت بخش خصوصی برای ساخت مراکز تجاری و تفریحی خبر داد.

وی گفت: هم اکنون مجتمع تجاری تفریحی شهرداری ماهشهر با 27درصد پیشرفت فیزیکی درحال ساخت است ضمن آن که ساخت هتل و تالار بزرگ این شهرداری با 30درصد پیشرفت و اعتباری افزون بر 191 میلیارد ریال در دست انجام است.

در مراسم افتتاح مرکز تفریحی و تجاری جام جم ، شماری از شهروندان ماهشهری نیز حضور داشتند.

شهر بندری ماهشهر با 250هزار نفر جمعیت و دارا بودن واحدهای بزرگ پتروشیمی از مراکز صنعتی و بندری کشور محسوب می شود.

بزرگترین قطب تولیدات محصولات پتروشیمی کشور در این منطقه واقع شده است.
مرجع / ایرنا
برچسب ها: ماهشهر
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۲
1
0
بزرگترین قطب تولیدات محصولات پتروشیمی کشور در این منطقه واقع شده است اما هیچگونه امکاناتی نداردحتی جاده های منطقه ویژه به ممکو وماهشهر به ممکوکه محل تردد کارمندان خسته پتروشیمی هاست پایه های روشنای شان فاقدنورمیباشد.
ماه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
0
1
آقا 280 هزار نفر طبق اعلام سازمان آمار کشور.
طبق نفوس و مسکن 90 . 280.000 نفر
اصلاح کنی لطفاً
بنده خدای ماهشهری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
0
1
ععععععععععععااااااااااااااااااللللللللللللللللیییییییییییییییییییییییییییی است دست شهردار درد نکنه
:
:
:
آخرین اخبار