کارشناس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان گفت: استاندارد کنسرو کشک و بادمجان با شماره 12590 ثبت و استاندارد آن از امسال اجباری اعلام شد.
مژگان سادات قائمی اظهارداشت: کشک و بادمجان فرآورده ای است که از بادمجان های رسیده، تازه و سالم پس از طی مراحل تولید شامل شست و شوی اولیه، پوست گیری، تلخی گیری، شست و شوی ثانویه، سرخ کردن و مخلوط نمودن با سایر مواد (کشک، پیاز، نعناع داغ و روغن) و مواد اختیاری (سیر، نمک و سیر) تهیه می شود.
وی افزود: کشک به عنوان یک غذای نفاخ و هم آورنده و سفت کننده روده محسوب می شود و به همین علت برای هضم راحت آن از نعنای خشک استفاده می شود.
قائمی تصریح کرد: علاوه بر آن، کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک می تواند در پیشگیری از پوکی استخوان موثر باشد.
کارشناس اداره نظارت بر اجرای استاندارد اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان ادامه داد: استفاده از هرگونه ماده رنگ دهنده مصنوعی و نگه دارنده در کنسرو کشک و بادمجان غیر مجاز است.