در دیداری چهره به چهره با حضور نماینده و مسوولان شهرستان شوش مسایل و مشکلات اهالی کوی دانیال شهر شوش بررسی شد.
در این نشست دو ساعته که در مسجد ولیعصر(عج) این منطقه برگزار شد مشکل حفاری شبکه فاضلاب ، برق، جدول گذاری و آسفالت خیابانها همچنین خدمات و مبلمان شهری به عنوان مطالبه ساکنان این منطقه مطرح شد.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی دراین دیدارگفت: اولویت مسئولان نظام رسیدگی به مشکلات مردم با برگزاری دیدارهای چهره به چهره است.
سیدراضی نوری از پیگیری و به نتیجه رسیدن طرح جامع حرم دانیال نبی (ع) ، منطقه ویژه اقتصادی ، احداث پل شهید ناجیان ، پل جنب بیمارستان نظام مافی ، کسب مجوز درمانگاه تخصصی و بیمارستان 164تختخوابی خبر داد.
فرماندار شوش نیز با اشاره به این که باید از تمامی ظرفیت های موجود به بهترین شکل استفاده کرد، ابراز داشت: تامین آسایش و رفاه مردم و رسیدگی به مسایل و مشکلات آنان از مطالبات جدی مردم است.
رضانجاتی با بیان اینکه برطرف شدن مشکلات مردم باید دغدغه مسئولان باشد، تصریح کرد: مردم شهر و روستاهای شوش قدردان خدمات نظام هستند و مسوولان وظیفه دارند با تمام توان در راستای خدمت رسانی به مردم تلاش کنند.
در این دیدار چهره به چهره ، شهردار ، روسای ادارات برق و آبفا و فرمانده انتظامی شهرستان شوش به مطالبات مردم پاسخ دادند.