رييس سازمان جهاد کشاورزي خوزستان گفت: توجه به اهميت چغندرقند در پايداري توليد محصولات کشاورزي و حاصلخيزي خاک پس از وقفهاي بيش از 10 سال که به دليل تعطيلي کارخانههاي قند دزفول و اهواز بوده است طي سال زراعي 93-92 کشت اين محصول مهم و استراتژيک در سطح 2100 هکتاردر سه شهرستان انديمشک، دزفول وشوش از سر گرفته شد.
کيخسرو چنگلوايي با اشاره به عملکرد متوسط 75 تن در هکتار و ثبت رکورد 85 تن در مزارع چغندر قند شهرستان دزفول اظهاركرد: با توجه به رکوردهاي ثبت شده در روزهاي آغازين برداشت اميد است که در روزهاي آتي شاهد تناژهاي بالاتر نيز باشيم.
وي درخصوص عيار قند چغندرهاي توليدي گفت: پيش از اين در سالهاي دهه 80 عيار چغندرقند توليدي استان در حدود 12 تا 13 درصد بوده اما در حال حاضر عيار 15 تا 17 درصد عيارهاي ثبت شده براساس آناليز کارخانه است.
رييس سازمان جهادکشاورزي خوزستان با اشاره متوسط 42 تن عملکرد کشور ادامه داد: استان خوزستان هم از نظر عملکرد و هم از نظر عيار قند داراي عملکردي بالاتر متوسط کشور است اما به دليل تعطيلي کارخانههاي قند استان کشت اين محصول متوقف شده بود و درحال حاضر نيز به صورت محدود و با عقد قرارداد با کارخانه قند اصفهان اراضي استان به زيرکشت چغندرقند رفته است.
گفتني است عمليات برداشت اين محصول از اول ارديبهشتماه سال جاري در خوزستان آغاز شده و تا پايان خرداد ماه ادامه خواهد داشت.