پل شهداي لالي از جمله پروژههاي جانبي طرح سد و نيروگاه گتوند عليا محسوب ميشود كه با 460 متر طول، 75 متر ارتفاع پايهها و 68 ارتفاع پايلونها، داراي 5/13 عرض سوارهرو و 2 متر عرض براي عبور لولههاي نفت و گاز است / براي اجراي بزرگترين پل كابلي كشور 20 هزار مترمكعب بتنريزي، 197 تن كابلگذاري و حدود 1700 تن عرشه فلزي استفاده شده است
پل جديد لالي به عنوان بزرگترين پل كابلي كشور امروز (اول مردادماه) با حضور معاون اول رييس جمهور رسما بهبهرهبرداري رسيد.
به گزارش خوزنیوز به نقل از ایسنا، پل شهداي لالي از جمله پروژههاي جانبي طرح سد و نيروگاه گتوند عليا محسوب ميشود كه با 460 متر طول، 75 متر ارتفاع پايهها و 68 ارتفاع پايلونها، داراي 5/13 عرض سوارهرو و 2 متر عرض براي عبور لولههاي نفت و گاز است.
از آنجايي كه با آبگيري سد گتوند حدود 20 كيلومتر از مسير مسجدسليمان به لالي به زير آب ميرود، احداث پل بزرگ شهداي لالي از جاده طرفين آن با هدف جايگزين كردن محور موجود و برقراري ارتباط بين اين دو شهر و عبور لولههاي نفت و گاز در منطقه به مرحله اجرا درآمد.
پل شهداي لالي از نوع كابلي و داراي عرشه فلزي با پايهها و پايلونهاي بتني و كابلهاي تركهاي است كه با روش نصب تلفيق كشتيراني در ارتفاع 155 متري كف رودخانه كارون ساخته شده است.
براي احداث جاده جايگزين و پل شهداي لالي در مجموع با طول 4/16 كيلومتر و برداشت چهار ميليون مترمكعب سنگ برداري انجام شده است. طول جاده ساحل شرقي حدود 4/9 كيلومتر و طول جاده ساحل غربي 7 كيلومتر و شامل سه دهانه تونل به طول 1200 متر است.
پل شهداي لالي جايگزين جاده مسجدسليمان به لالي در 15 كيلومتري بالادست محور سد گتوند عليا، حدود 3 كيلومتر بالاتر از پل قديم لالي بر روي رودخانه كارون و براي برقراري ارتباط شهرستانهاي لالي و مسجدسليمان احداث ميشود.
براي اجراي بزرگترين پل كابلي كشور 20 هزار مترمكعب بتنريزي، 197 تن كابلگذاري و حدود 1700 تن عرشه فلزي استفاده شده است.
بنا به این گزارش طرح سد و نيروگاه گتوند عليا به عنوان بلندترين سد خاكي كشور در استان خوزستان و در 50 كيلومتري شهرستان گتوند به مراحل پاياني عمليات اجرايي خود نزديك شده و با توجه به اينكه مرحله اول آبگيري سد تا تراز 140 پيشبيني شده است، مرحله اول آبگيري به زودي آغاز ميشود.