تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۸
کد خبر: ۶۰۴۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
فرمانده انتظامي خبر داد:

دستگيري سارقان كارت‌هاي عابربانك در خرمشهر

فرمانده انتظامي خرمشهر گفت: ماموران انتظامي خرمشهر يك باند سارق كه در پوشش خانواده از افراد مسن و كم‌سواد در مقابل باجه‌هاي عابربانك اخاذي مي‌كردند را دستگير كردند.

به گزارش خوز نیوز به نقل از ایسنا ، سرهنگ حسين عزيزي با اعلام اين خبر اظهار كرد: ماموران كلانتري 11 خرمشهر در پي دريافت خبري مبني بر اخاذي از كارت‌هاي عابربانك در سطح حوزه استحفاظي، موضوع را با انجام اقدامات اطلاعاتي و پليسي در دستور كار قرار دادند. ماموران پليس با شناسايي سه نفر به نام‌هاي "مريم"،"خليل"و"هستي"، در اقدامي غافلگيرانه اين سارقان را دستگير كردند.
وي افزود: پس از بازجويي‌هاي انجام شده، متهمان اعتراف كردند كه پس از شناسايي افراد مسن و كم‌سواد در مقابل عابربانك‌ها، در پوشش خانواده پس از اخذ رمز كارت و انتقال پول به صورت كارت به كارت، از افراد مورد نظر سرقت كرده و در نهايت يك كارت سوخته مشابه كارت سرقت شده را به مال‌باخته تحويل مي‌دادند.
عزيزي همچنين از دستگيري 2 سارق سيم برق در اين شهرستان خبر داد و تصريح كرد: در اين راستا 50 كيلوگرم سيم برق مسروقه از متهمان كشف و ضبط شده است.
فرمانده انتظامي خرمشهر تاكيد كرد: همه متهمان دستگير شده با تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي شده‌اند.
:
:
:
آخرین اخبار