معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان خواستار ضرورت افزایش تعداد کانونهای مساجد در سطح استان شد.
فرجالله خیبر در همایش تجلیل از فعالان و منتخبان کانونهای فرهنگی، هنری مساجد استان که در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد اظهار کرد: خوشحالم که امروز در جمع با ارزش مدیران این اداره و نمایندگان کانونهای مساجد استان هستم و امیدوارم خداوند توفیق دهد در این مسیر پرچالش موفق شوید.
وی با بیان اینکه مساجد استان تنها محل عبادت نیست، عبادت تکلیفی است که برای همه مسلمانان واجب است، ادامه داد: مساجد یکی از مراکز و کانونهای همدلی بوده و خواهد بود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان اضافه کرد: در مساجد مباحث مهم دنیا اسلام از گذشته تاکنون مورد بحث قرار میگیرد به همین دلیل یکی از مراکز پررنگ گسترش اسلام و تحکیم پایه اسلام بوده است.
وی ادامه داد: انسانهای بزرگی که قبل از انقلاب و بعد از انقلاب و در کوران انقلاب جان خود را دادهاند از همین مساجد بیرون آمدهاند.
خبیر خاطرنشان کرد: وقتی شرایط بحرانی باشد همه پای کار میآیند، به دلیل این که همه احساس مسئولیت میکنند ولی در حال حاضر که شرایط عادی است ضرورت تشکیل این کانونها هر چه بیشتر وجود دارد.
وی با بیان این که شیطان و دشمن بیکار ننشستهاند بیان کرد: دشمن با تمام روشهای خودش به میدان آمده است و میخواهد به ما ضربه بزند به همین دلیل باید ما هوشیار باشیم و در بخش فرهنگ تلاش بیشتری انجام دهیم.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: اینترنت یک فضای مجازی که در آن همه چیز است از چیزهای خوب و مفید گرفته تا چیزهایی که مضر است وجود دارد.
وی بیان کرد: در این میان کانونهای فرهنگی مساجد میتوانند نقشی آگاه بخش و بسیار مهم در روشن کردن جوانان در مسیر استفاده صحیح از اینترنت را ایفا کنند.
خبیر با تاکید بر اینکه هر چه این کانونها مردمیتر شوند نتیجه کار بهتر و موفقتر است افزود: کانونهای مساجد میتوانند در بخش فرهنگی در استان تاثیر بگذارند.
** همت مضاعف مسئولان آبادانی و خرمشهری برای ارتقای وضعیت کانونهای مساجد
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: از مسئولان آبادان و خرمشهر انتظار میرود در بخش کانونهای مساجد گامهای متعالیتری بردارند زیرا تاکنون استقبال خوبی در این زمینه در مناطق مذکور صورت نگرفته است.
حجتالاسلام سید لطفالله سپهر در همایش تجلیل از فعالان و منتخبین کانونهای فرهنگی، هنری مساجد استان خوزستان اظهار کرد: 18 اسفندماه که روز تاسیس کانون فرهنگی مساجد که مورد تایید رهبر است را به همه تبریک میگویم و خوشحالیم که اهمیت این کانونها مورد تایید رهبری هم قرار دارد.
وی ادامه داد: خوزستان در حوضه مسجد گامهای بلندی برداشته است که از جمله آن میتوانم به افزایش کانونهای فرهنگی مساجد از 344 کانون به هزار کانون که رشدی 200 درصدی داشته است اشاره کنم.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اضافه کرد: کانونهای استان در روستاها را نماینده تام الاختیار وزارت ارشاد قرار دادیم تا بتوانند عملکرد بهتری داشته باشند که همین طور هم شد و گام خوبی بود.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون 10 کانون دیجیتالی در شهرهای اهواز، شوشتر و هویزه راهاندازی کردهایم، همچنین خانههای نورمان را که به تلاوت قرآن اختصاص دارد به 30 خانه در کل استان رساندهایم.
سپهر بیان کرد: در بخش کتابخانه مساجد تعداد آنها را در کل استان از حدود 90 باب به 300 کتابخانه افزایش داده و تمام آنها را به وسایل گرمایشی و سرمایشی و همچنین میز و صندلی مجهز کردهایم.
وی به درخواستش از استانداری اشاره کرد و ابراز داشت: از مجموعه استانداری میخواهم ما را چه در بخش ریالی و چه در بخش برنامهریزی و حمایتی کمک کنند تا بتوانیم گامهای بلندی در بخش فرهنگی مساجد در سال آینده برداریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان خاطرنشان کرد: از مسئولان آبادان و خرمشهر انتظار میرود در بخش کانونهای مساجد گامهای متعالیتری بردارند زیرا تاکنون استقبال خوبی در این زمینه در مناطق مذکور صورت نگرفته است.
وی در پایان عنوان کرد: 800 هزار تومان به کانونهای مساجد شهرها و یک میلیون و 200 هزار تومان به کانونهای فرهنگی مساجد اختصاص یافت.