باید در حزبی بود تا دیده شوی بعد کنار بروی ما کجای این دنیاییم که خواهان خدمت صادقانه ایم نه حزب بازی؟
خیلی از انتقادها در کشور ما دو چهره دارد. یک چهره همان که دیده می شود و چهره دیگر که واقعیت ماجراست.
جالبه كسي مي گوييد كه خودش اكثر معاونين و مشاورانش سالمند هستند لطفا شعار ندهيد
وقتي در سيستمي ميبينيد افرادي كه كار ميكنند بازنشسته هستند دو دليل دارد .اول احتمالا ان سيستم در برنامه ريزي كردن براي جايگزيني خيلي ضعيف كار كرده يا اينكه اصلا اطلاعي از اين برنامه نداشته. دوم اينكه منافع و وامدار بودن در ميان ميباشد.و لاغير اگر قصد كار كردن است ادمهاي كاردان خيلي موجود ميباشند ولي احتمالا عضو حزب و گروه نميباشند.
احسنت ..........
متاسفانه سالهاست اين روند در اين استان دنبال مي شود من شيرازي هستم و تا 3 سال قبل كه به اين استان بيايم هر چه مي شنيدم باور نمي كردم بنظر مي رسد در اين استان قحط الرجال است بيكاري فقر در همين حاشيه شهر اهواز ببينيد چه خبر ساده تر از اين به شهر هاي اصفهان و شيراز و سر بزنيد حداقل مامورين شهرداري يك جاروي درست و حسابي دارند اينجا مامور شهرداري يك برگ نخل دارد كه با زور بد بختي خودش تهيه كرده است در همين كيان پارس برويد يا گلستان كه مثلا محل زندگي استادان دانشگاه است ببينيد دفع زباله چطور است . اين هم شد مديريت خوب معلوم است وقتي جنگ بود پدران ما شدند سردار در سن 20 سالگي و شهيد شدند حالا كه دوران رفاه است آقايان بالاي 70 بر مسند قدرتند و خبري از ان سرداران نيست. ببينيد در مديرتهاي دنيا چه خبر است همه چيز دست جوانان است.
تا زمانی که جناح بندی و باند بازی هست اینگونه موارد بدیهی و طبیعی است.
سلام يك نكته را هم در نظر داشته باشيد كه سن بازنشستگي در كشور ما پايين تر از كشورهاي توسعه يافته و حتي در حال توسعه است در صنعت نفت سن بازنشستگي شصت سال است كه البته به استاندارد جهاني نزديك است و از ساير سازمان هاي ايراني بيشتر است دو گروه تمديد مي شوند گروهي به إصرار خودشان و اندكي هم به إصرار شركت يكي از مهمترين دلائل إصرار كاركنان نفت به ادامه خدمت تفاوت چشمگير حقوق و مزاياي دريافتي پس از بازنشستگي است كه بايد به نحوي ترميم شود مهمترين دليل إصرار شركت به ادامه خدمت عده اي قليل (نيروهاي فني) هم البته عدم موفقيت در كادرسازي و تربيت جايگزين مناسب است .
حقوق این بازنشستگان از کجا تامین می شود صد البته از شهرداریها وسازمانها ذیربط مثل قطار شهری اهواز شهرداری آّادان شهرداری اهواز شهردار ماهشهر سازمان همیاری پس این جوانان چکار کنند خوشا بحال سامان بازرسی؟