تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۳
کد خبر: ۵۸۴۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نصب سيستم اعلام حريق در مسجدسليمان

شركت بهره‌برداري نفت و گاز مسجدسليمان با تعريف و اجراي پروژه‌اي، سيستم اعلام حريق در ساختمان‌هاي اداري خود نصب كرد.

به گزارش خوزنیوز به نقل از فارس، اين پروژه در مدت 100 روز و با هزينه‌اي بالغ بر 450 ميليون ريال توسط اداره خدمات مهندسي و بهسازي اماكن اين شركت به اتمام رسيد.
با اجراي اين پروژه ساختمان‌هاي اداري و مديريت واقع در اداره مركزي اين شركت با نصب جديدترين سيستم‌ها در برابر آتش سوزي هوشمندانه عمل خواهند كرد.
در اين سيستم كه از بهترين دستگاه‌هاي هوشمند با تكنولوژي پيشرفته بهره مي‌برد، دستگاه آشكارساز آتش وجود هرگونه حرارت بالاتر از حد مجاز، دود يا آتش را سريعاً به سيستم مركزي گزارش كرده تا از سوي سيستم عمليات مقابله صورت پذيرد.
از مزاياي اين سيستم پيشرفته، بررسي تمام سنسورهاي حرارتي و دودسنج در هر 15 دقيقه يكبار و استعلام و گزارش گيري از عملكرد تمام سنسورها به صورت خودكار توسط پردازشگرمركزي سيستم است.
همچنين در اين سيستم، علاوه بر اعلان وضعيت فوق العاده و واكنش در برابر آتش سوزي يا دود، در صورت بروز هرگونه ايراد يا نقض در طول مسير مدار، نقطه آسيب ديده را به كاربر گزارش مي‌دهد.
در اين پروژه ايمني و حفاظتي كه طراحي مدار و شبكه اين پروژه با استفاده از توانايي‌هاي كارشناسان اداره خدمات مهندسي و بهسازي اماكن شركت بهره‌برداري نفت و گاز مسجدسليمان صورت گرفت بيش از 2 هزار متر لوله‌گذاري و 4 هزار متر كابل‌كشي انجام شد.
شركت بهره‌برداري نفت و گاز مسجدسليمان طي ساليان اخير توجه زيادي به مسايل ايمني و حفاظتي پرسنل داشته و پروژه‌هاي متعددي از قبيل نصب صاعقه گير در واحدهاي بهره‌برداري و عملياتي، نصب دستگاه محافظ جان در منازل كاركنان و اينك سيستم اعلان حريق در ادارات خود را به مرحله اجرا درآورده است.
:
:
:
آخرین اخبار