تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۵۸۰۳۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند:
تشکیل کارگروه‌های اقتصادی راهکار رسیدن منطقه آزاد اروند به توسعه است
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، تشکیل کارگروه‌های اقتصادی با حضور سرمایه گذاران مختلف را از راهکارهای رسیدن به توسعه در این منطقه معرفی کرد.

اسماعیل زمانی صبح امروز در دیدار با جمعی از سرمایه گذاران، مدیران شرکت‌ها و فعالان اقتصادی کشور داشتن روابط عمومی پویا و تبلیغات مؤثر، بازاریابی و تشکیل کارگروه‌های اقتصادی با حضور سرمایه گذاران مختلف را از راهکارهای رسیدن به توسعه در این منطقه معرفی کرد.

وی اظهار کرد: در عصر جهانی شدن قرار گرفته‌ایم و باید بین‌المللی فکر کنیم و فعالیت‌ها را به سمتی ببریم که بر روی محور جهانی شدن حرکت کند.

سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی نیز در این نشست به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

*ضرورت تکمیل زیرساخت‌ها در اروند

داود دیهیمی از شرکت سرمایه گذاری دیهیم دماوند در این نشست گفت: منطقه آزاد اروند با توجه به پتانسیل‌های موجود باید مسیری منطقی و صحیح را پیموده و در تکمیل زیرساخت‌های این منطقه همت مضاعف به خرج دهد.

وی افزود: تکمیل زیرساخت‌ها نیز زمان متعادلی را می‌طلبد و این انتظار وجود ندارد که یک شبه این مشکلات حل شود.

دیهیمی اظهار امیدواری کرد شرکت زیر مجموعه‌اش بتواند پل ارتباطی منطقه با سرمایه گذاران باشد و با راهکارهای اقتصادی به اهداف و توسعه اقتصادی منطقه کمک کند.

*اروند به قطب آی‌تی کشور تبدیل شود

مهرپژوه یکی از مدیران شرکت دلتا گلوبال گفت: یک نکته‌ای در این نشست و در صحبت‌های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند وجود داشت این بود که این منطقه هیچ گونه رانتی را در نظر نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: یکی از معضلات سرمایه گذاری داخلی در کشور تضمین سرمایه است که امیدواریم این موضوع در منطقه آزاد اروند لحاظ شود.

این سرمایه گذار گفت: اروند با قابلیت‌ها و استعدادهای ویژه‌ای که در حوزه فناوری اطلاعات و توسعه زیرساخت‌های اینترنتی دارد می‌تواند به شهر اینترنتی و آی تی در منطقه تبدیل شود.

وی تصریح کرد: این بسترها می‌تواند در اختیار مردم منطقه قرار بگیرد و به نوعی فرهنگ سازی در حوزه آی تی در این منطقه با توجه به بافت قومی ـ قبیله ای انجام شود.

*ارتباط اروند با همسایگان آبی در منطقه افزایش یابد

کریمی مدیرعامل شرکت پوشش وزین سازی آریا اروند که در زمینه تولید لوله‌های با پوشش ضد خوردگی در حوزه نفت و گاز فعالیت می کند در این نشست گفت: با توجه به عمق مطلوب آب در کناره منطقه نیازمند ایجاد تأسیسات برای پهلوگیری کشتی ها است که امیدواریم منطقه آزاد در این زمینه نیز توجه کافی داشته باشد.

*هیچ منطقه‌ای به اندازه اروند ظرفیت نداشته است

مدیرعامل شرکت بحرگان که یکی از فعالان و صنعتگران مطرح در منطقه آزاد اروند با اشتغال یک‌هزار و 500 نفر است در این نشست گفت: این منطقه با وجود کاستی‌های موجود بهترین ظرفیت ها و امکانات را برای سرمایه گذاری نسبت به سایر مناطق آزاد کشور داراست.

امیران دسترسی به راه آهن، فرودگاه، اتوبان و دسترسی به بنادر صادراتی را از مزیت‌های ویژه این منطقه عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد: مدیریت جدید منطقه آزاد اروند کارگروهی متشکل از صنعتگران، سرمایه گذاران و تولیدکنندگان ایجاد کند.

وی گفت: امیدواریم فعالیت‌های این منطقه در آینده نزدیک از طریق فرهنگ سازی، شفافیت و اطلاع رسانی در مطبوعات و رسانه ها بیشتر به مخاطبان اعم از سرمایه گذاران و مردم معرفی شود.

*ستاد حمایت از سرمایه گذاران تشکیل شود

مدیرعامل شرکت مهندسی پترومهزیار اروند در این نشست گفت که شرکت تحت تابعه‌اش آمادگی همکاری با هر سرمایه گذاری را در منطقه آزاد اروند دارد.

مهران کاه‌کش گفت: در وهله اول به عنوان یک خوزستانی اعلام می کنم گسترش محدوده منطقه آزاد اروند مردم یک استان را خوشحال کرد و امیدوارم مدیریت جدید منطقه آزاد اروند شرایط و امکانات تشویقی برای سرمایه گذاری قائل شود.

وی همچنین خواستار تشکیل ستاد حمایت از سرمایه گذاران در منطقه شد و گفت: اگر سرمایه گذار در منطقه سرمایه گذاری کند علاوه بر توسعه منطقه به آبادانی شهرهای آبادان و خرمشهر نیز کمک کرده است چرا که مردم خوزستان لیاقت بهترین‌ها را دارند.

*ایجاد نقشه راه برای سرمایه گذاری

مدیرعامل شرکت تعاونی عطرگل یاس در این نشست گفت: برنامه ریزی، هدف گذاری، استراتژی راهبردی، مدیریت و سیاست های واگذاری و جذب منابع مالی در منطقه آزاد اروند می‌تواند مثمرثمر باشد.

علی یاری گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و خاص منطقه باید یک نقشه راه طراحی شود تا سرمایه گذاران با توجه به جذابیت های منطقه اقدام به سرمایه گذاری کنند.

وی همچنین اطلاع رسانی و تبلیغات را در این حوزه بسیار مفید خواند.

*بهبود حمل و نقل شهری و عمومی در منطقه آزاد اروند

مدیرعامل شرکت ماد خودرو دیزل در این نشست گفت: این شرکت آمادگی دارد نسبت به بهبود و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و شهری در شهرهای آبادان و خرمشهر اقدام کند.

جلالی ادامه داد: با توجه به رشد منطقه، در بخش اتوبوس رانی و تاکسی راهکارهای این شرکت خودرو ساز به مدیران منطقه آزاد اروند ارائه می شود تا با نوسازی خطوط حمل و نقل گامی در جهت توسعه منطقه آزاد اروند برداشته شود.

*احداث یک مجتمع تجاری در اروند

غلامرضا شفیعی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت چوپان ضمن معرفی فعالیت های شرکت خود گفت: این شرکت سابقه ای 38 ساله در زمینه راه اندازی بازارهای تجاری و مراکز خرید از جمله مرکز بوستان در پونک تهران و مجتمع کامپیوتر پایتخت را دارد.

وی افزود: این شرکت آمادگی دارد تا در منطقه آزاد اروند مراکز خرید با ظرفیت بالا راه‌اندازی کند.

واثقی مدیرعامل شهر آفتاب کیش در این نشست گفت: شاید به جرأت بتوان گفت که شرکت شهر آفتاب اولین سرمایه گذار در مناطق آزاد کشور است که 24 سال پیش در کیش سرمایه گذاری کرد.

وی گفت: در طول این سال‌ها تجربیات بسیاری از فعالیت و سرمایه گذاری در مناطق آزاد به دست آورده ایم و جا دارد از شخص رییس جمهور و مدیریت منطقه آزاد اروند برای بینش و نگرش جدید به مقوله سرمایه گذاری تقدیر شود.

واثقی ادامه داد: منطقه آزاد اروند همه ظرفیت‌های موجود برای سرمایه گذاری را داراست و اگر امر سرمایه گذاری در این منطقه به خوبی مدیریت شود دیگر اقدام ویژه ای برای جذب سرمایه گذاری در منطقه حس نمی‌شود چراکه تمایل برای سرمایه گذاری در منطقه وجود دارد و تنها اعتقاد به آزادی فعالیت های اقتصادی باید نهادینه شود.

این سرمایه گذار با سابقه کشور گفت: منطقه آزاد اروند باید به نوعی خیرخواه سرمایه گذار باشد و شرایط را به نحوی پیش ببرد تا از ایجاد هرگونه رانت جلوگیری شود.

*اثرگذاری بخش خصوصی در فعالیت‌های سرمایه گذاری

مدیرعامل شرکت پارس رستاک در این نشست گفت: مسئولیت مدیران مناطق آزاد کشور در دوره کنونی بسیار سنگین است.

مهدی سعید الذاکرین گفت: باید به فعالیت بخش خصوصی در مناطق آزاد توجه بیشتری شود و حاکمیت منطقه آزاد این بخش را در کنار خود پذیرفته و در تصمیم گیری‌ها از بخش خصوصی کمک بگیرد.

وی با اشاره به اینکه مدیرعامل منطقه آزاد اروند به تنهایی نمی‌تواند برای تکمیل زیرساخت‌ها بودجه جذب کند و باید به وی کمک کرد؛ افزود: در منطقه امکانات خوبی از قبیل بازارچه‌های مرزی و مرکز نمایشگاه بین المللی وجود دارد که در این میان باید تنها رفت و آمدها را به منطقه بیشتر کنیم تا همه با منطقه آشنا شوند.

ایجاد ستاد خبری و انعکاس فعالیت‌ها، ایجاد بازار بورس، اهمیت به صنایع بومی همچون ایجاد نمایشگاه صنایع دستی برای بومیان، ایجاد مرکز موسیقی بومی، رستوران غذاهای دریایی، بورس خرید و فروش ماشین آلات سنگین و راهسازی و ایجاد ظرفیت و جذابیت برای گردشگران از جمله پیشنهادات وی به مدیریت منطقه آزاد اروند بود.

*اروند به توسعه صنایع پالایشگاهی در منطقه توجه کند

نماینده شرکت پترو تجهیز اکسین اروند در این نشست گفت: این شرکت تمام سرمایه خود را از خارج از کشور تامین کرده و در حال حاضر متقاضی احداث یک دانشگاه نفت سنگین با ظرفیت 50 هزار بشکه است.

وی تامین خوراک مورد نیاز این پالایشگاه با قیمت مناسب و دسترسی مطلوب را از جمله درخواست‌های این شرکت از مدیریت منطقه آزاد اروند عنوان کرد و خواستار توجه مدیران به لایروبی اروند برای تسهیل در پهلوگیری کشتی های نفتی شد.

حلوایی همچنین بر ضرورت استفاده از تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا در پالایشگاه آبادان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از آبادان، مدیران شرکت‌های سرمایه گذاری دیهیم دماوند، آریا برزن پارس، بحرگان، پترو تجهیز اکسین اروند، ترابری بین المللی پرس، کشت و صنعت چوپان، پارس رستاک، میکا کیش، کانون تصویر نوین، پترو مهزیار اروند، کشتیرانی جنوب مارین سرویس، سین طوس سازه، عطر گل یاس، آفتاب کیش، تامین سرمایه نوین، کربن سیلسیوم آبادان، ماد خودرو دیزل، آریا اروند و شرکت دلتا گلو بال در این نشست حضور داشتند.
:
:
:
آخرین اخبار