تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۵۷۱۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
دهقان:

دست‌اندركاران امنيت بايد جلوتر از متخلفان حركت كنند

معاون انتظامي استانداري خوزستان از ادامه برگزاري مانور ارتقاي امنيت اجتماعي در سطح استان تا ارديبهشت سال 93 خبر داد.

قدرت‌الله دهقان در افتتاحيه مانور ارتقاي امنيت اجتماعي كه امروز(شنبه) در بلوار ساحلي كيانپارس اهواز با حضور معاون انتظامي وزير كشور و رييس دبيرخانه شوراي امنيت ملي، مسئولان استاني و يگان‌هاي حفاظتي برگزار شد؛ با اشاره به حضور مردم در راه‌پيمايي 22 بهمن امسال گفت: حضور با شكوه ملت ايران، جلوه‌اي از وحدت و همبستگي را به نمايش گذاشت.

وي ادامه داد: طراحي مانور ارتقاي امنيت اجتماعي در استان با رهنمودهاي استاندار و طرح موضوع، از چند ماه پيش آغاز شد. اين مانور در چند مقطع زماني برگزار خواهد شد كه امروز افتتاحيه اين مجموعه مانورها بوده است.

معاون انتظامي استانداري خوزستان با بيان اين‌كه هيچ كاري بدون حضور و مشاركت مردم به نتيجه نمي‌رسد، اظهار كرد: اين مانور با مشاركت مردم آغاز شده و در هفته نخست بيش از 40 دوره آموزشي در جهت ارتقاي آمورش مردم برگزار خواهد شد.

دهقان افزود: دست‌اندركاران مقوله امنيت بايد جلوتر از متخلفان حركت كنند و با ارتقاي سطح دانش خود و جامعه، شگردهاي متخلفان را خنثي كنند.

وي تصريح كرد: اميد است همان‌طور كه اين مانور با شكوه و سرزندگي بسيار آغاز شد، در انتهاي مانور نيز ارزيابي عالمانه‌اي از سوي دستگاه‌ها انجام شود و شاهد رشد امنيت عمومي و ارتقاي آن بين مردم باشيم.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار