تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۵
کد خبر: ۵۷۰۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ترجمه و انتشار اثر ديگری از خالد حسينی

رمان «و كوهستان به طنين آمد» نوشته خالد حسيني با ترجمه نسترن ظهيری منتشر شد.

«و كوهستان به طنين آمد» با چشم‌انداز وسيع و داستان‌سرايي حكيمانه و سرشار از مفاهيم انساني‌اش رماني عميقاً گيرا و دلربا است كه درك ژرف خالد حسيني را از تعهداتي كه ما و زندگي‌مان را شكل مي‌دهد نمايان مي‌كند.

داستان با پيوند تآثيرگذار و بي‌مانند خواهر و برادري بي‌مادر در يكي از روستاهاي افغانستان آغاز مي‌شود. عبدالله، برادر بزرگ، براي پري 2 ساله بيش از آن كه برادر باشد حكم مادر را دارد و پري كوچولو براي عبدالله 10 ساله همه چيز است. اتفاقي كه براي آن دو روي مي‌دهد و ماجراهاي كوچك و بزرگي كه در زندگي افراد ديگر به طنين مي‌آيد گواهي است بر پيچيدگي زندگي.

نويسنده در اين رمان چند نسلي ـ كه نه تنها به والدين و فرزندان بلكه به روابط برادران و خواهران، عموزاده‌ها و دايي‌زاده‌ها، مستخدمان و سرايداران نيز مي‌پردازد ـ مهرورزي‌ها، جريحه‌دار كردن‌ها، فداكاري‌ها، خيانت‌ها و وفاداري‌ها را بازگو مي‌كند؛ نشان مي‌دهد كه گاهي چه طور از رفتار نزديك‌ترين كسان‌مان شگفت‌زده مي‌شويم، آن هم درست در لحظاتي كه بيش‌ترين اهميت را دارند.

داستان با دنبال كردن شخصيت‌ها و انشعاب زندگي‌هاي‌شان و عشق‌ها و تصميم‌هاي‌شان در سراسر جهان ـ از كابل تا پاريس، از سانفرانسيسكو تا جزيرة تينوس در يونان ـ آرام‌آرام گسترش مي‌يابد و با پيش رفتن هر صفحه تأثرها و پيچيدگي‌هاي احساسي داستان را به نمايش مي‌گذارد.

خالد حسيني با نگاشتن «و كوهستان به طنين آمد» و بهره بردن از همان غرايز چشم‌گير و بينش فلسفيِ «بادبادك‌باز» و «هزار خورشيد تابان» ديگر بار ثابت كرده كه قصه‌گويي مادرزاد است. او يكي از پرخواننده‌ترين و محبوب‌ترين نويسندگان دنيا است. تا به حال از دو رمان اول او، «بادبادك‌باز» و «هزار خورشيد تابان» بيش از 10 ميليون نسخه در آمريكا و بيش از 38 ميليون نسخه در بيش از 70 كشور دنيا به فروش رفته است

كتاب « و كوهستان به طنين آمد » را انتشارات ققنوس در 487 صفحه و بهای 250 هزار ريال راهي بازار نشر كرده است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار